Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Modemi ne kadar iyi alırsan al duvarlarınız bizim evin duvarları gibi titanyumdan üretilmiş gibiyse kalın kalın 5 metre ötede bile çekmiyor internetten
xiaomi sinyal güçlendirici kullanabilirsin ben 2 tane aldım eve acayip iş görüyor
zyxel vmg3625-t50b marka, model modem kullanıyorum. Arayüzü gelişmiş ac destekli ve 2.4 - 5ghz dual band wifi özelliğine sahip g vectoring hat dalgalanmasının önüne geçen bir teknolojiye sahip harici antenlere sahip olmayıp dahili antenlere saihp olmasına rağmen çekim gücü muazzam. Odada iken 5g den sinyal alıyorum ve paketin desteklediği hızın aynısını görebiliyorum yan odalarda 2.4ghz de en fazla 42 Mbps gördüm şuana kadar üzmedi 3 yıl garantili Türkçe destekli sık güncelleme alan bir model. Zyxelde modem konusunda iyi bir markadır öneririm.
modemle aramdaki mesafe 8 metre falan arada 2 tane oda var. benimde zor çekiyor. mesafe çok uzak olduğu için kabloda çekemiyorum. xiaomi güçlendirici aldım. gayet iyi. diğer markalara göre de ucuz