Forumdada Kablonet reklamlari çıktı şansa bakKesinlikle Kablonet öneririm bayadır kullanıyorum hiiç bı sıkıntım olmadı ping durumundan.
Ben ttnet den türknete geçtim adamlar bana ttnet modemi göndermişSelam arkadaşlar benTürktelekomkullaniyorum çok kötü ya degismeyi düşünüyorum yakın bir zamanda önere bilceniz firma varmi?
Selam arkadaşlar benTürktelekomkullaniyorum çok kötü ya degismeyi düşünüyorum yakın bir zamanda önere bilceniz firma varmi?
Süperbox var iş yerinde sıkıntısız çalışıyor. Hızında ortalama 30 40 mgb arası alt yapı olmayan yerde gayet başarılıTurkcellkullanan varmi nasıl?
turksatuydunetSelam arkadaşlar benTürktelekomkullaniyorum çok kötü ya degismeyi düşünüyorum yakın bir zamanda önere bilceniz firma varmi?
yaklaşık 1.5 yıldır türknet kullanıyorum. şuana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bu bundan sonra yaşamayacağım anlamına gelmiyor ancak ufak tefek sorunlar olduğunda müşteri hizmetleri ile iletişime geçip sorunlarıma kısa sürede çözüm buldular en azından. bu yönden tatmin ediciydi
Gerçekten sağlam şirket ama knk sıkıntı çıkarmıyor en iyisi denebilirForumdada Kablonet reklamlari çıktı şansa bakAraştiracagım bunu
Uydu net kullabilirisinSelam arkadaşlar benTürktelekomkullaniyorum çok kötü ya degismeyi düşünüyorum yakın bir zamanda önere bilceniz firma varmi?
Kablonet teyzemde var aşiri iyi internetSelam arkadaşlar benTürktelekomkullaniyorum çok kötü ya degismeyi düşünüyorum yakın bir zamanda önere bilceniz firma varmi?