İnternet firması önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar, ben TürkTelekom kullanıyorum. Çok kötü ya, değişmeyi düşünüyorum yakın zamanda. Önerebileceğiniz bir firma var mı
Türknet öneririm benim için gayet iyiydiler bir tek müşteri hizmetleri yok ona da çok ihtiyacımız olmuyordu zaten sana iyi olur mu bilmem altyapı hızın ne ise onu veriyor cidden

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kesinlikle Türknet hocam. Arıza kaydı çıkartıyorsun, Sorunu halledene kadar adamlar telefonda sana her türlü yöntemi anlatıyor. Baktın düzelmiyor, ekip gelip bizzat kontrol ediyor. Ben TürkTelekom kullanıcısıydım. İyi ki ayrılmışım diyorum.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar, ben TürkTelekom kullanıyorum. Çok kötü ya, değişmeyi düşünüyorum yakın zamanda. Önerebileceğiniz bir firma var mı
Turkcell Super Online kullanıyorum ben memnunum türk netide öven çok görüyorum kendi adıma turkcell öneririm

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
türknet kullaniyorum bence tr şartlarında en hızlı kullanılabılır internet o . tek sıkıntısı şubesi yok müşteri hizmetlerine bağlanamıyosun adam akıllı . sorun bildiriyosun appten sonraki gun falan duzeltiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kesinlikle türknet kullan kankam çok iyi kesilme derdi yok

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Altyapın hangisi daha iyiyse onu araştırıp bulman gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...