İnternet hız problemi, çözüm arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
0.35 upload en düşük pakete göre bile normal değil dostum

Evin santrale uzaklığını bilmediğim için download normal mi değilmi bilmiyorum yani klasik söz ; altyapın desteklemiyor olabilir
Komşularının internetleri nasıl biliyor musun ?
üst komşum vodafone net kullanıyor indirmede 3 3.5 mbps'de indiriyor.

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
çok düşük hızın müsteri temsilcisi ile iletişime geçip yükseltmesini istsmelisin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
üst komşum vodafone net kullanıyor indirmede 3 3.5 mbps'de indiriyor.
Eve gelen hız değil dimi direkt olarak bir veri indirirken oraya saniyede 3.5 Mbps görüyorsun?
Eğer öyle ise hızın hiç normal değil çünkü altyapı ve uzaklık iyi görünüyor komşundan anladığımıza göre

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Türk telekom kullanıyorum daha hicbir sıkıntı yaşamadım

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Türkiye geneli bir sıkıntı bende de mevcut

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ülke olarak internet alt yapımız çok iyi değil olur öyle şeyler

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
demek istediğini tam olarak anlamadım
Dostum sen en iyisi turknet'in sitesine gir kaç hız alırım diye bir yer olması gerek oraya tıkla adresini gir sana ne kadar hız geldiği yazacak ekranda.
Eğer hız 8 ise bağlantın sıkıntılı ama tüm sıkıntıyı kullandığın firmaya atmamak gerek
16 ise arayıp destek iste kesinlikle hangi firmayı kullanıyorsan
Yani yaşadığın bu sıkıntı evine gelen internet (satın aldığın paket) ve sokağına gelen internet ile doğrudan alakalı bir konu sokağında 16 mbps internet vardır sen 35 mbps paket satın alırsan sana en fazla 16 gelir mesela demek istediğim bu
ama diyelim sokağın 100 mpbs destekliyor ve sen 8 mbps paket kullanıyorsun (ki büyük ihtimalle 8 kullanıyorsun) aldığın veriler hemen hemen normal gibi ama upload hızın filan düşük kalıyor
bunun içinde müşteri temsilcisi ile iletişime geçip sorabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dostum sen en iyisi turknet'in sitesine gir kaç hız alırım diye bir yer olması gerek oraya tıkla adresini gir sana ne kadar hız geldiği yazacak ekranda.
Eğer hız 8 ise bağlantın sıkıntılı ama tüm sıkıntıyı kullandığın firmaya atmamak gerek
16 ise arayıp destek iste kesinlikle hangi firmayı kullanıyorsan
Yani yaşadığın bu sıkıntı evine gelen internet (satın aldığın paket) ve sokağına gelen internet ile doğrudan alakalı bir konu sokağında 16 mbps internet vardır sen 35 mbps paket satın alırsan sana en fazla 16 gelir mesela demek istediğim bu
ama diyelim sokağın 100 mpbs destekliyor ve sen 8 mbps paket kullanıyorsun (ki büyük ihtimalle 8 kullanıyorsun) aldığın veriler hemen hemen normal gibi ama upload hızın filan düşük kalıyor
bunun içinde müşteri temsilcisi ile iletişime geçip sorabilirsin.
ilgin için teşekkür ederim dediklerini deneyeceğim

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
indirme yaparken speedtest yapıyorum 5 çıkıyor ama 0.3 ile indiriyor, senin dediğine göre 0.3 çıkması gerekiyor.
speedtesti bir şey indirirken veya izlerken yapmayacaksınız. hızınızı görmek için indirmede olan dosyalarınız veya izlediğiniz bir şey varsa durdurun. Diğer cihazların bağlantılarını kesip hız testini uygulayın, aldığınız hızı görürsünüz.

SAPANCALI
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Knk adsl lerin hepsi oyle siz eger sözleşmeyi fes edebiliyorsanız bı sekıl de edin fibere gecin yoksa cidden boyle sıkıntıları hic bitmiyor bu olayın...

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Aynı sıkıntı bendede var müşteri hizmetlerini aradım 16mbps internettim vardı 3.5-4 zor alıyordum hızım düşük dedim yükselttiler bunu sanırsam üzerine gitmedikçe bazı kullanıcılarda düşürüyolar kafalarına göre.

Üye
8 HİZMET YILI
müsteri hizmetlerini ara bana da 24 mbps olarak bagladık dediler müsteri hizmetlerini aradıgımda alt yapınız 12 ye kadar destekliyor dediler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...