İnternet hız problemi, çözüm arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Alt yapı sağlam değilse git direk superbox al uğraşma boşuna bunlarla

just a shadow
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
DNS değiştir eğer olmazsa internetinizde yoğunluk vardır.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
valla bendede aynı sorun var yardımcı olamıcağım dostum ama para ödemek lazım diye biliyorum :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
knk internet hizin normalde kaç ki ?

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka bunun bi çözümü yokki ama normal paketin kaç mbps?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
altyapın ile alakalı mı sorgulaman lazım eğer değilse iç tesisat kablolar eski olablir.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
internetin kullanımda olmadığı bir zamanda testi yaparsan sağlıklı sonuç alırsın

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Dostum firmayi arayip sorunu bildirebilirsin egerki sorun onlsrdsnnkaynskli degilise bolgende o hattinkullanan cok kisi vsrdir oyuzden modem arayuzunden kanali degistirmen faydali olucsktir ( ben kablonette aynisini yapiyorum)

The One
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
dostum altyapı çalışması olabilir veya bir uygulama güncelleniyor olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aga aldığın hızmete ve hızmetı aldığın yerın alt yapısına baglı turknet 35 dıyor ama bakalım senın alt yapında 35 verecek güc varmıu ?

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Arkadaşlar indirme hızım baya düşük geldi bana hız testine göre sizce de bir problem yok mu varsa da çözümünü bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi.
bro eğer sözleşmedeki mbps i alamıyorsan ya altyapından yada bi sorun var müşteri hizmeterini ara güncelleme varsa yapsınlar bana da oldu aynısı güncellettim düzeldi hız (ilk alığında da hızı böyleyse yapacak birşey yok mbps arttırabilirsin oda ek ücret yansıtır

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bence kalabalık yani çok yoğun kullanım olduğundan olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar derdimi anlatamadım sanırım çoğunuza :) Hız testi sonucuna göre orada ki indirme hızımın kaç olması gerekiyor normalde ?
İndirme yaparken bilerek yaptım hız testini hız testinin verdiği sonuçla alakası yok indirme hızının lütfen biraz daha dikkatli okuyalım.

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
İnternet bu aralar bende de aynı sıkıntıyı vermişti
Post automatically merged:

Bu arada sizinle şunu paylaşayım. Çözümü ararken normal arıza kaydı oluşturdum. TT çalışanı telefon kablosunun çürüdüğünü söyleyerek direğe çıkıp değiştirdi. İnternetimde olağan bir hız değişimi farkettim. Tarayıcı vb. eklentiler rahatlıkla çalışıyor. (CSGO) Oyun kısmında pingim normale döner gibi oldu ama var ve sv ms kısımları hep bir yüksekte oluyordu. Modeme format atıp kurulum sağladıktan sonra
WİFİLER İÇİN :
192.168.1.1 kısımdaki Arayüz ayarlarından Kablosuz bölümüne giriş yapıldığında "İşaret Aralığı" isimli bir ayar var ms olarak gösteriliyor. varsayılan değeri araştırdım heryerde 100 lakin bende çok yavaştı. Ben Bunu 50 e çektim loss ve choke değerim 0 a inmesini sağladı. Pingim ise Türk sunucularında max 30 40 yaptı. Rekabetçi avrupa sunucularında ise max 100 e dayanıyor. O da arka plandan dolayı. Böyle bir tecrübem var tavsiye ederim denemenizi.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ttnet kullanıyorum evde 3 kişiyiz 1 kişi instagrama girsin lol atarken çok kasıyor nasıl halledicem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...