internet hızı nasıl arttırılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Pek bir hız değişikliği olacağını sanmıyorum bunları yapıp. Altyapıdan alınan max hız belli zaten. Denemekten de zarar gelmez.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yapan var mı işe yarıyor mu

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bilmeyenler İçin Yararlı. Teşekkürler.

Öyle Olduğunu Kim Söyledi? 8.8.8.8 8.4.4.8 Olan Bir DNS Port Adresini Sabit Tutmak Yerine 1.1.1.1 1.0.0.1 DNS Port Adresine Sabitlemek Çok Yararlı. Lütfen Bilgi Sahibi Olmadığınız Konulara Yorum Yapmayın. Servis Sağlayıcıları Para Derdinde Altyapı Sistemi Yoksa İstediği Kadar Paket Yükseltsin Pek Fark Etmiyor. Sıfırdan Gelip Port Takmak İçinde 2.5K₺ Para İsteniyor. TTNET İçin Birebir Geçerli.
Benim bahsettiğim DNS değildi madem konuyu oraya getirdin öncelikle düzeltelim 8.8.8.8 8.8.4.4 olucaktı o yanlış yazmışsın. DNS adreslerini değiştirmekde sorumluluk kullanıcıya aittir. Temelde DNS ler hedef sunucuya bağlantıyı sağlamakla görevlidir. Bağlantı sağlandıktan sonra DNS nın bir işlevi kalmaz. Hız ve ping i etkilemez. TTNET in DNS lerinde bir çok içerikte sansür olduğu doğrudur.
Ortada bir bilgi kirliliği var şu bahsettiğin couldfire DNS sinin "ÇOK YARARLI" diye bahsetmişsin. Yüce bilgine sığınarak soruyorum cahilliğimi mazur gör. Ispatlayabilir misin ?

Üye
3 HİZMET YILI
altyapını başka internet sağlayıcıların web sitesinden denetle eğer altyapı varsa daha iyi bir pakete geçebilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Dns adresini değiştirebilirsin kanka bazen işe yarıyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hocam internet hızından çok çektim bunu da bir deneyecegim çok teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hiçbir etkisi olmayacak bir yöntem

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Benim bahsettiğim DNS değildi madem konuyu oraya getirdin öncelikle düzeltelim 8.8.8.8 8.8.4.4 olucaktı o yanlış yazmışsın. DNS adreslerini değiştirmekde sorumluluk kullanıcıya aittir. Temelde DNS ler hedef sunucuya bağlantıyı sağlamakla görevlidir. Bağlantı sağlandıktan sonra DNS nın bir işlevi kalmaz. Hız ve ping i etkilemez. TTNET in DNS lerinde bir çok içerikte sansür olduğu doğrudur.
Ortada bir bilgi kirliliği var şu bahsettiğin couldfire DNS sinin "ÇOK YARARLI" diye bahsetmişsin. Yüce bilgine sığınarak soruyorum cahilliğimi mazur gör. Ispatlayabilir misin ?
Merhaba Öncelikle Uyarın İçin Teşekkürler Ancak Çıkışmaların İçin Üzgünüm. Forumda Uzun Tartışmalar Forum Kirliliği Oluşturabileceğinden Adminler Tarafından Uyarılabiliyoruz. Bu Nedenle Bildiğinle Kal.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bu iyi bir bilgi ama düşük pingli oyunlar için önce 8.8.8.8 sonra 8.8.4.4 kullanmalısın

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İnternet hızı nasıl arttılır demişsin , sanırsam herkese ücretsiz yeni altyapı çekeceksin :D Hız onla bunla arttırılmaz sadece stabil hale gelebilir altyapı da ekstra sorun yoksa. Hızı arttırman için altyapı şart ^^

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
normal hızının dışına çıkmasıyla alakalı bir durum değil herhalde

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eyvallah

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
internet paketini değiştirmek mantıklı bence

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İnternet paketinden aldığımız hızdan daha fazla çıkamaz diye düşünüyorum ama deneyeceğim teşekkürler

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
pingim 35 ten 13 düştü teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
1.öncelikle başlat çubuğun tam sağında internet simgesine sağ tik basın orda şu yazacak ağ ve internet paylaşım ayarlarını öğrenini yazan yere basın
2.sonra ağ paylaşım merkezi yazan yere basın
3.Eternet yazan yere basın
4.sonra ayrıntılar kısmı yazan yere basın orda ip adresinizi not edin orda şu şekilde yazar ipv4 adresi yazan yeri not edin sonra ipv4 varsayılan ağ geçiti yazan yeride bir yere not edin
5.kapat bas bekle altında özellikler yazan yer var basın
6.internet protokol 4 tcp/ipv4 yazan hariç tümünün tiklerini kaldırın yani işaretlerini kaldırın ama internet protokol 4 tcp/ipv4 karışmayın
7.sonra internet protokol 4 tcp/ipv4 üstüne çıft tıklayın
8. en üsteki aşağıdaki ip adresini kullan yazan yere basın
9. ip adresi yazan yere ipv4 ip adresini almıştık onu en üste yazın sonra tap tuşuna basın birdaha basın diğerine karışmayın varsayılan ağ geçiti not etmiştik onuda yazın sonra
10. aşağıda dns var iki kutu boş ilkine 1.1.1.1 ikinciye 2.2.2.2 yazın sonra tamam tuşuna basın ve hıztesti yapı ama bir işlem daha var onuda yapın
11. o işlem şu başlat kısmındaki arama çubuğuna bunu yaz ve aç gpedit.msc sonra bilgiseyar ve yapılandırma yazan yerin yani soltaraf ta bulunan yere en altın da yazar yönetim şablomları tıklayın
12. sağ tarafta ağ yazan basın yani açın çift tıklarsan açılır sonra QoS pakat zmanlaycı yazan yere basını açın snora ayrılabilir bant genişliği sınırla yazan yere basın açın sol tarafta yapılandırma yazan yerin altında etkin yazana basın bant genişliği sınırı alt kısmında yazıyor ordaki rakamı silin 0 yazın sonra uygula basıp tamam diyip kapatın hız testini yapın
Hocam denedim fakat bir etki yaratmadı sanırım müşteri hizmetlerini aramam gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Müşteri hizmetlerini arayacan hızımı yükseltmek istiyorum dicen o da ek ücret talep edecek bu kadar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...