Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnternet hızım iyi ama indirmem kötü gibi ne yapmalıyım?
Knk İnterneti resetlemeyi dene olmadi müsteri hizmetlisini ara bazen orda sistemden yavaslatilior benim birkaç kez olmustu hani fatura fln ödemeyince kıstılıolar ya aynen işte öle bazen faturası olmasa bile otomatik kıstlıor
Ben indireceğim şeyi torrent üzerinden indiriyorum işime yarıyor. Ama internetinden kaynaklıdır muhtemelen. Daha hızlı bir internet paketine geçebilirsin.
Download manager le dene biraz hızlandırır yada modemi resetle çok ufakda olsa işe yarar ama türk telekom interneti bugün bir çok kişide yavaşlama olmuş bende dahil internet firmanı ara söyle önereceğim şeyler bunlar
Paketin büyük ihtimalle 16 Mbps'ye kadar çıkabilen bir paket. 10,16 download arası yaklaşık 1-1.5 Mbps arasında olur. Öncelikle indirme hızın normal. Eğer düşük geliyorsa yüksek bir pakete geçmelisin ya da indirme hızını arttırmaya yarayan programlar vardı. İnternetten istersen bir onlara bakabilirsin. Adı şu an aklıma gelmiyor.