Hocam adama diyeceksin ki (Ben böyle yaptım)
Beni yetkili kişiye bağla (Yetkili benim derse) en yetkili kişiyi bağla diyeceksin
ona ya benim internet hızımı artırın yada hattımı kapatın diyeceksin hat kapatma yetkisi onlarda olmadığı için bağlantı limitinizi artıracaklardır emin olun be korkmayın.
Genel bu sunucu kaynaklı oluyor siz google driveri tercih edin indirme yeri olarak ayrıca internet dowload manager kullanman daha hızlı indirmesini sağlayacaktır.
İnternet hızınız size verilen maximum hızdır fakat böyle bir sorun ortaya çıkmaktadır bazı sunucular size vaad edilen hızı sunmamaktadırlar indirme yaparken idman yani internet dowload manager kullanırsanız internet hızını 5 kat artar.
Ayrıca indirme yaparken tavsiye ettiğim indirme siteleri Driver ve cloud.mail.ru dur bunlar sizin indirme hızınızın tamamını verebilecek sitelerdir.
Kanka beni küçümsemek gibi algılama ama 10 dawnload la alabiliceğin en fazla saniye de en fazla 1.5 2 stabil olarak da 1 mb filan indirirsin internetin o kadar da iyi değil yani anlayacağın lol gibi bi oyunu indirmeye kalkışkan rahat en az 3 4 saatini alır
Kanka 10.5 mb ile nasıl 7 gün sürüyor en fazla 1 2 gün sürmesi gerekiyor upload download'a etki etmez kankam arkadaşın 16mb indirme hızı var upload'ı 1-2. 1 günde indiriyor o da gta 5'i.