Uzman Üye
bayadır kullanıyorumİnternet paketinizi yenimi aldınız
düşüş olmaz kota derdim yok firmayı arama şansım yok arıza kaydı bıraktım büyük ihtimal sorun sizde diyeceklerDirek firmayı arayın ama belki sizin güç kablonuzdan da olabilir sizin paketiniz son günlere doğru normalde düşüyormu
Müşteri hizmetlerini ara, sana modemi değiştirelim derler ise aboneliğimi iptal etmek istiyorum de.bayadır kullanıyorum
operatör türknet
altyapı türk telekom
bayadır kullanıyorum birde sadece donwload düşük upload aynıİnternet paketinizi yenimi aldınız ?
eğer yeni aldıysanız.
her Türk internet sağlayıcısının yaptığı gibi size 1/2 hafta yüksek hız ondan sonra düşük hıza mahkum ederler
Anlıyorum, geceye doğru download hızı en yükseğe ulaşır, (Az kullanımdan dolayı) şuan geceyi ve sabahı beklemeniz en mantıklısıdır düzelme olmaz ise tek çare Müşteri hizmetleribayadır kullanıyorum birde sadece donwload düşük upload aynı
Sabah kalktığımda DSL ışığı yanmıyordu kutuya baktığımda bir sorun gözükmüyordu bizim kabloyu azıcık oynatmıştım baktım DSL yandı net geliyor ama 35'ten 1-2 Mbps'ye düşmüş.Kabloları iyi kontrol edin veya kutuda bir sorun olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?