- Yasaklandı
-
eğer öyle bir sorunsa direkt ara ve iptal ettir. türknet kadar saçma bir firma yok piyasada zaten. onun yerine türk telekomdan al. en azından düşüş yaşanmıyor. 24/6lık paketini kullanıyorum, gayet iyi.bayadır kullanıyorum
operatör türknet
altyapı türk telekom
Türknette öyle birşey yok, tek paket bu.Hocam Kullanmış Oldugunuz İnternet Sınırsız Degildir. Sınırsız İnternet 180TL nin Üzerinde Olmaktadır Bilginize %80 Kullanıldıktan Sonra Düşüş Gerçekleşir. Fatura Yenilendiginde Hızınız Eski Haline Gelecektir.
Diger Çözüm : İnternet Kotanızı Yükseltin
Türknet mi?Çok şaşırdım cidden.Bende türknet kullanıcısıyım ve gayette memnunum.Sorunun çözümü için türknetin mobil uygulamasına gir ordan destek kayıdı oluştur.Eğer türknetle ilgili bir sorun ise yardımcı olurlar.Eğer türk telekom ile ilgili bir sorun ise onlara iletirler.Bide hız testini bilgisayar üzerinden kablolu ile yaparmısın?Yine aynı sorun olucakmı diye merak ettim.Çünkü bizdede modemin yanında 100.1 yan odadan 50 60 veriyor.bayadır kullanıyorum
operatör türknet
altyapı türk telekom
Dostum en doğru bilgiyi müşteri hizmetleri verir 3-4 mpbs lik bir kaybın bağlantı kaynaklı bir sorun olacağını zannetmiyorum zaten altyapın o kadar upload hızını kaldırıyor.Sabah kalktığımda DSL ışığı yanmıyordu kutuya baktığımda bir sorun gözükmüyordu bizim kabloyu azıcık oynatmıştım baktım DSL yandı net geliyor ama 35'ten 1-2 Mbps'ye düşmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?