internetin ip li girişinde gizli ayarlar var yt de videoları var onları kullana bilirsin 24mbs netin varsa 20mbs felan alıyosundur 24mbs almana yarıyor sanırım öyle biliyorumbenim net hızım 20 ama çok kötü TürkTelekom Hay Senin
Eyw kardeşim adamsınBak şimdi bendede öyle oluyodu düzelttim sende aynısını yap
Öncelikle modemin içini söküyoruz sonra kabloları koparıyoruz sonra modemi tekrar birleştiriyoruz sonra duvara son gücünle modemi at
Sorun düzeldi
Bişey değil qrşmEyw kardeşim adamsın
Modeme ping atarak internet hızlandırmakmı ? Sen bir çılgınsıncmd yi aç ipconfig/flush yaz sonra ipconfig yaz vaysıyan ağ geçidi karşısı ip aklında tut
ping -t ......... nokta yere ip adresin yaz enter de 1 2 dk bkle hemen hızlanır
Sen şuan paylaşamazsın konu aktif üyeden sonra paylaşabilirsin bekle bir konu atacağım sanaDostum benımkıde acaip yavaşlıyor 11Mb'lık şeyi 1 saat dedi, Gece 2 ve 8 arası internet baya hızlanıyor ve kotadan yemıyor ınternetını harcamamak ıcın o saatler arası ındırme yapabılırsın, Ve konu nasıl paylaşılıyor ?
ben dükkandayım 1 haftadır dükkanın internetinin ddos yeme gibi bir şeyi yok korumalı internet akk girmedi 800 gb Sınırı var dükkan internetininakk girmiştir yada ddos yemişsindir
konu aktif üye olunca paylaşabilirsinDostum benımkıde acaip yavaşlıyor 11Mb'lık şeyi 1 saat dedi, Gece 2 ve 8 arası internet baya hızlanıyor ve kotadan yemıyor ınternetını harcamamak ıcın o saatler arası ındırme yapabılırsın, Ve konu nasıl paylaşılıyor ?
Reis benimki tp-linkbeyler benimkide böyle abi ya superonline kullamayın
eskiden biz ttnet sonra tp link şimdi superonline bütün modemleri test ettimReis benimki tp-link
BEnde aynen şuan d smart evdeki internet ve çok hızlı öneriyorumeskiden biz ttnet sonra tp link şimdi superonline bütün modemleri test ettimbence en iyisi ttnet çünkü onda diğer modemlere göre çok hızlıydı ve akksız dı
aktıf üye ne zaman olacagımkonu aktif üye olunca paylaşabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?