İnternet kafede parayla hile satan adam satmaya devam ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Yetkililerle konuş nickname al gerekeni yapsınlarr

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
daha onceden forumda bahsetmistim bu konudan gecen gun yine ugradim ve gordum valorant lol pubg vs vs bu sitedeki hileleri belirli ucretler karsiliginda musterilerine ana bilgisayardan baglanarak aciyorlar gercekten benim zoruma gidiyor insanlarin boyle somurulmesi kimse kolay para kazanmiyor
hocam isim ver yöneticiler banlar ve bu durum ortadan kalkar

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
aga internet cafede kaçak sitelerde iddia oynatanı gördüm her şeyi gördüm de bunu ilk defa görüyorum WİSDKLAKLŞD yetkililer ile konuşup o masanın ip adresinden bulunabilir her şey statik ip kullanıyorlar zaten :D

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
daha onceden forumda bahsetmistim bu konudan gecen gun yine ugradim ve gordum valorant lol pubg vs vs bu sitedeki hileleri belirli ucretler karsiliginda musterilerine ana bilgisayardan baglanarak aciyorlar gercekten benim zoruma gidiyor insanlarin boyle somurulmesi kimse kolay para kazanmiyor
satabilir dostum elinde varsa.

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
satabilir dostum elinde varsa.
satabilir ne kanka. bu hileleri yapanların başı kel mi o zaman onlar da satsın. bir de anlamadığım para ile aldıysanız dolandırıldınız yazmıyor mu her hilede anlamıyo mu millet

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam konuyu 2. acisin artik kafe sahibinin nickini ver banlasınlar

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
basit olarak anlatayım yapacağın iş belli sitedeki üst yetkili biriyle görüşüp o kafede hesabına giriş yapacaksın oradaki ip adresiyle giriş yapmış hesabı yada hesapları bulacaklar kalıcı banlayacaklar :)

Not : bende mi acaba hesabımı kiralasam aylık 10k dan :D
kendi hesabıda banlanırsa ne olcak aga öyle diyonda çocugunda hesap güme gidicek durduk yere

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
yetkili ile konuştuğunda zaten onun hesabı ayıklanmış olacak ban yese bile açarlar yanı basitçe böyle yapabilirler
o iş zor kanka birsürü pc var cafede Ondan ban yese gider diğer kasayı bağlar gene devam eder bide int cafe yöneticisi illaki ip değiştirip yine yapar Önüne geçmek zor Bu işlerden pek anlamam ama Basit düşünüyorum böyle söylüyorum nasıl çözümleri var bilmem

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
sacmalık ya

ömer
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yazık ya bedava hileye para veren rat yiyen bürsürü insan var o satan kişin ismini yetkili kişilere verdin mi

dc : hugowave0
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
ne kadara satıyor acaba merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...