Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Onu kestiremessin.Pc doldurup mekan açıp 5-6 ayda işletemeyip kapatıyor da olabilir.Pc ler artık patates olduğu için ucuz elden çıkarıyor da olabilir.Araba gibi düşün ticari geçmişi olan araçlar piyasa da ucuza satılır.
geneli toplama üzerine tanıdık olursa daha iyi indirime verirler ama yeni nesil pcler normal olarak pahalı olduğu için eski bilgisiyarınız orta düzeyse onu satışa cıkartıp ek olarak biraz para ekleyip internet kafeden güzel bi pc toplatabilirsiniz . Belki biraz düşündüğünüzden yüksek söyleyebilir belki kar etmeyede calışıyor olabilir dikkatli olmak lazım .
Internet kafede calisiyordum zamaninda kazandigim parayla da hicbirsey almiyordum ama sagolsun internet kafenin sahibi bana arada bir hediye verirdi mouselari klavyeleri ne kadar kotu de olsa genel olarak kasalar iyi olur tabi piyasa fiyatinin altiysa duzgun bir internet kafeden alirsan cok skinti cikacagini zannetmiyorum