Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tôi có thể nói rằng kể từ năm 2018, thói quen đến các quán cà phê internet đã mất đi, đó là thời điểm rất tốt, thật không may vì mọi thứ đang được cải thiện và chúng tôi nhốt mình nhiều hơn trong nhà của mình, tôi nhớ nó.
internet kafe eskide kaldı ve eskiler eskiden güzeldi. ama şuan yine de arkadaşlarla gidince o tadı almaya çalışıyoruz bilmiyorum ki artık hemen hemen hepimizin evinde bilgisayar var . belki de oynadığımız oyunlar yüzündendir
çok şükür 2015 te babam bilgsiyar almıştı tabi gitmiyordum internet kafeye pcde kasa kasa oynuyordum
bazen arkadaşların zorunluğu ile gidiyordum wolft valorant pubg oynuyorduk şuan istediğim zaman tek gidip oyun oynuyorum
Tadı kalıp kalmamak değilde küçükken herkesin internete erişimi olmadığı zamanlarda arkadaş ortamlarının kurulduğu güzel yerlerdi.Şimdi cebimizde ufacık telefonlarla istediğimiz heryerden arkadaşlarımızla iletişime geçip aktivite yapabildiğimiz için internet kafelere eskisi gibi ihtiyaç duyulmuyor ama o ortamlar tadı damağımda kaldı güzel günlerdi dediğim hatıralar biriktirdiğim ortamdı.
Çocukluktan tanıdığım internet kafeci var birincisi artık getiri getirmiyor elektrik ve artan fatura fiyatlardan dolayı teknik desteğe yöneldi kazanıyor şimdi baya