İnternet kafelerin eski tadı kaldı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Tôi có thể nói rằng kể từ năm 2018, thói quen đến các quán cà phê internet đã mất đi, đó là thời điểm rất tốt, thật không may vì mọi thứ đang được cải thiện và chúng tôi nhốt mình nhiều hơn trong nhà của mình, tôi nhớ nó.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yaş geçtikçe o tadı alamaz oluyorsun herşey elinin altında oluyor çünkü :(

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hayır kalmadı eskiden wt klan maçı felan yapıyoduk baya zevk verirdim şimdi gitsem oynasam vermez

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
internet kafe eskide kaldı ve eskiler eskiden güzeldi. ama şuan yine de arkadaşlarla gidince o tadı almaya çalışıyoruz bilmiyorum ki artık hemen hemen hepimizin evinde bilgisayar var . belki de oynadığımız oyunlar yüzündendir

force
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
çok şükür 2015 te babam bilgsiyar almıştı tabi gitmiyordum internet kafeye pcde kasa kasa oynuyordum
bazen arkadaşların zorunluğu ile gidiyordum wolft valorant pubg oynuyorduk şuan istediğim zaman tek gidip oyun oynuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
eski tadı tabikide kalmadı..aslında internet cafeler kendilerini yenilemeli örneğin VR destekli sistemlerle müşterileri daha çok çekebilmeli

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
herkesin evinde son model pc olduğu için artık kimse gitmiyor

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
İnternet kafe tarihi geçti gibi herkes evinde oynuyor artık

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
teknolojiye artık heryerden ulaşılabilir olduğu için kalmamıştır

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
pek kalmadı zevki ne evinde gibi hissediyorsun ne başkasıyla iletişim kurunca garip garip hareketleri.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Tadı kalıp kalmamak değilde küçükken herkesin internete erişimi olmadığı zamanlarda arkadaş ortamlarının kurulduğu güzel yerlerdi.Şimdi cebimizde ufacık telefonlarla istediğimiz heryerden arkadaşlarımızla iletişime geçip aktivite yapabildiğimiz için internet kafelere eskisi gibi ihtiyaç duyulmuyor ama o ortamlar tadı damağımda kaldı güzel günlerdi dediğim hatıralar biriktirdiğim ortamdı.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
eskiden ramazan ayında bile kuzenimle veya arkadaşlarımla toplanıp kolasına ps3 attığım zamanları özlüyorum. Şimdi ne o tat var ne o günler..

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Çocukluktan tanıdığım internet kafeci var birincisi artık getiri getirmiyor elektrik ve artan fatura fiyatlardan dolayı teknik desteğe yöneldi kazanıyor şimdi baya

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
eski internet cafeler samimi ama kalitesizdi şimdi daha resmi ama çok daha iyi imkanları var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...