İnternet Kesintisi (Karışık Bir durum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
modemin hasar almış olabilir eğer hasar gördüyse bu çok normal

Üye
8 HİZMET YILI
Gerçektende çok karmaşık bir durum sana tavsiyem kulandıgın int bayisinin müşteri hizmetlerini arayıp bu sorununu onlara iletmen

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
İnternet hızı yavaşlayınca veya çok ping oluyorsa kopma olabilir müşteri hizmetlerin iaradın mı ?

Üye
5 HİZMET YILI
tabileceğiniz şey, cep telefonunuzdan yönlendiriciye iletişimdir. Bir dizüstü bilgisayar kullanın ve ping testi yapın.
Böylece ekipmanınız olma olasılığını ortadan kaldırabilirsiniz.
Ping testi herhangi bir sorun yaratmazsa, muhtemelen internet bağlantınız olacaktır.

Her şey Neşesine
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
akşamları bendede kesıntıler oluyordu baglantı erımıs ıısının ca kesılıyordu kontrol eaat

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Müşteri hizmetlerini ara diycem de işler güçler oyalamak en iyisi sen en yakın tt bayisine git

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bendede oluyordu eskiden internet dedğiştirmeyi deneyebilirsin imkanın varsa ben öyle yaptım

Üye
5 HİZMET YILI
internet kablosunu tak çıkar olmassa pc format at ve internete reset atabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
olasi ihtimal modem baska bi modemle dene sorun devam edıyorsa gelen hattlarda muhtemelen sıkıntın başka bir modemle denedıkden sonra çağri merkeziyle görüş s ervis talep et

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
mahallendeki altyapıda sıkıntı olabilir müşteri hizmetlerini arayıp aırza kaydı verebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hatayı Müşteri hizmetlerini arayıp söylemeni öneririm olnar en doğru yolu söyler

hacking center
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ne alaka türkiyede altyapıları çoğu türk telekom a ait zaten
sanki osorunu ben yaşamadım
Post automatically merged:

Hayırlı Aksamlar. Sorunu şöyle arz edeyim arkadaşlar. Normal internet kullanırken pc telefon vs farketmeksizin bir problem yok hatta dosya indirirkende kesinti olmuyor. Lakin ne zaman pbg mobili emülatörden açsam veya yüksek çözünürlükte video açtığımda da internet gidiyor (Kopma yaşadığım anlardaki tecrübelerim bunlar ) ve 2-3 gündür deniyorum böyle b,r durum ortaya çıkıyor. Daha sonra internet 2-3 dk bazen daha kısa sürede geri geliyor başta pc de mi problem diye düşünürken modem arayüzüne baktığımda ve modeme baktığımda internet ışığınında söndüğünü görüyorum. Daha önce böyle tecrübesi olup çözümünü bilen problem hakkında fikir sahibi olan arkaşlar varmı yardımcı olursalar çok sevinirim teşekkürler.

Not: Kopma yaşandığı anda modemdeki uyarı
PPP bağlantısı başarısız. Eğer hattınız sağlamsa, lütfen internet servis sağlayıcınız ile doğrulamak için iletişim kurun. Eğer sorun hala devam ediyorsa, lütfen daha fazla destek için TP-Link teknik destek ile iletişim kurun.
hangi internet

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Modem arızalanmış olabilir ama müşteri hizmetleriyle görüşmen en mantıklısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...