internet önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
dostum türknet öneririm 2 senedir kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok tarifeleri de uygun

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Türk telekom fiber kullanıyorum gayet memnunum.Yani türk telekom iyi :)

Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar ev interneti bağlayacağım hangisini tercih etmeliyim
bilgisayara donanım almıyosun reis oyuzden bütçen neye yetiyorsa onu al demicem internet önemli :)
ben şahsen 6 yıldır turktelekom kullanıyorum hep 2 yıllık sözleşme yaptığım için bu zamana kadar sadece sözleşme yenilemek için aradılar onun dışında ufak tefek problemlerim oldu süre zarfında kendilerini aradıgımda gayet kıbar ve tecrubeli insanlarla konuştum evet belki fiyatı pahalı ama en azından aradıgınızda muhattap buluyorsunuz ve derdinizi anlatınca çözüme kavuşuyorsunuz.Aynı altyapıyı kullanan arkadaşım turkcel kullanıyordu sorun oldugunda turk telekom ekipleri geliyordu
ben bulundugum ilçeye bakan ekipteki kişileri tanıyorum kendileri ile konuştum bi arıza oldugunda tabiki ilk kendi abonelerimiz ön planda diyor. Yani demem o ki bulundugun ilçedeki ınternet kullanan arkadaşlarına cevrene sor herşeyden önce sonucta bu internete sözleşme yapıcaksın sıkıntı ceken sen olursun saygılar.

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
her kullanıcıya söyledim gibi alt yapın uygunsa süperonline al arkana yaslan ne hızdan yana bir sıkıntı yasarsın nede müşteri hizmetlerinde bir sıkıntı yaşarsın hani şöyle bir şeyi asla superonline göremezsin hız konusunda sıkıntı yasarsın aradıgında alt yapınızdan dolayı koplar alt yapınızdan dolayı hız düşüklügü yasanıyor asla demez ben superonline geceli 3. sene olucak neredeyse bir gün net 3 kere falan koptu diye aramıstım sırf netim kopuyor dedim diye eve servis yolladılar cihazlarla bütün tesisatı test ettiler modemleri kontrol ettiler alt yapı calısmasından dolayı oldugu ortaya cıktı düşün daha arıza olmadı net koptu dedim diye geldiler yani 3 kurus fazla ver superonline al arkana yaslan bi sorun oldugunda çözümünün nasıl hemen hallettiklerini izle.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ttnet bağla ama mümkün olduğu kadar 3 kişiden fazla bağlanmasın yoksa googleye bile giremezsin ben ttnet kullanıyorum 16 bitlik çok memnunum

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Türk telekom hariç her şey, Türknet, Superonline düşünebilirsin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hepsi turktelekom kullanıyor
Altyapın turk net destekliyorsa turknet baglat derim ama turktelekom her yerde kendi altyapısı ile hizmet veriyor ne baglatırsan baglat turktekekomun

ne mutlu türküm diyene
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
turkcell superbox kullan herzaman yanında ınt olur gayet basarılı

AKA Üstün Kısa
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Türkneti tercih etmeni öneririm valla daha bugün bağlandı fiyat performans acısından cok iyi.

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Türkiye’deki her internet aynı milleti afedersiniz s*l*k yerine koyuyorlar. Download ve Upload arasında dağ gibi fark var. O yüzden hangisini seçersen seç sonuç aynı olacak

Ajrail Ansari
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Broadband Internet service truly is the most used form of Internet access because of its high access speeds; it is offered in four different forms, DSL (or Digital Subscriber Line), also fiber-optic, cable, and satellite. The old dial-up connection is the only non-broadband ... then broadband best

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Superonline kullanıyorum 6 senedir ve hiç şikayetçi olmadım .

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
turksat kablonetten şaşma derim 5 upload 100 download 85 tl

Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar ev interneti bağlayacağım hangisini tercih etmeliyim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ttnet kullanıyoruz 2 yıldır daha lolde1 kere pingli oynadıgımı hatırlamıyorum. Veya indirme yaparken 2mb indirmenin altına düştügünü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...