Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bilgisayara donanım almıyosun reis oyuzden bütçen neye yetiyorsa onu al demicem internet önemli
ben şahsen 6 yıldır turktelekom kullanıyorum hep 2 yıllık sözleşme yaptığım için bu zamana kadar sadece sözleşme yenilemek için aradılar onun dışında ufak tefek problemlerim oldu süre zarfında kendilerini aradıgımda gayet kıbar ve tecrubeli insanlarla konuştum evet belki fiyatı pahalı ama en azından aradıgınızda muhattap buluyorsunuz ve derdinizi anlatınca çözüme kavuşuyorsunuz.Aynı altyapıyı kullanan arkadaşım turkcel kullanıyordu sorun oldugunda turk telekom ekipleri geliyordu
ben bulundugum ilçeye bakan ekipteki kişileri tanıyorum kendileri ile konuştum bi arıza oldugunda tabiki ilk kendi abonelerimiz ön planda diyor. Yani demem o ki bulundugun ilçedeki ınternet kullanan arkadaşlarına cevrene sor herşeyden önce sonucta bu internete sözleşme yapıcaksın sıkıntı ceken sen olursun saygılar.
her kullanıcıya söyledim gibi alt yapın uygunsa süperonline al arkana yaslan ne hızdan yana bir sıkıntı yasarsın nede müşteri hizmetlerinde bir sıkıntı yaşarsın hani şöyle bir şeyi asla superonline göremezsin hız konusunda sıkıntı yasarsın aradıgında alt yapınızdan dolayı koplar alt yapınızdan dolayı hız düşüklügü yasanıyor asla demez ben superonline geceli 3. sene olucak neredeyse bir gün net 3 kere falan koptu diye aramıstım sırf netim kopuyor dedim diye eve servis yolladılar cihazlarla bütün tesisatı test ettiler modemleri kontrol ettiler alt yapı calısmasından dolayı oldugu ortaya cıktı düşün daha arıza olmadı net koptu dedim diye geldiler yani 3 kurus fazla ver superonline al arkana yaslan bi sorun oldugunda çözümünün nasıl hemen hallettiklerini izle.
Hepsi turktelekom kullanıyor
Altyapın turk net destekliyorsa turknet baglat derim ama turktelekom her yerde kendi altyapısı ile hizmet veriyor ne baglatırsan baglat turktekekomun
Türkiye’deki her internet aynı milleti afedersiniz s*l*k yerine koyuyorlar. Download ve Upload arasında dağ gibi fark var. O yüzden hangisini seçersen seç sonuç aynı olacak
Broadband Internet service truly is the most used form of Internet access because of its high access speeds; it is offered in four different forms, DSL (or Digital Subscriber Line), also fiber-optic, cable, and satellite. The old dial-up connection is the only non-broadband ... then broadband best