İnternet Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ACILAR VE KEDER
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Problem yaşamayacağım Bir internet varmı şuanki internet sağlayıcım netmaster

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
türknet alabilirsin altyapın sağlam ise

SAPANCALI
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
SüperOnline Fiber Pişman Olmasın Ama Sakın ADsl Alma Ben Aldım Bi Kaç Ay Var Bittsin Direk Fibere Geçicem Adsl Olanlara Allah Sabır Versin...

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
türk telekom eskiden iyi değillerdi belki ama şimdi açık arar zirvedeler. ilgileri çok iyi internet hızıda keza öyle kesinlikle tavsiye ederim
Post automatically merged:

altyapı sağlam sıkıntı felan olmaz demi ?
türk net den çık şikayet var asla ilgilenmiyorlar

RinshiS

R
Turknet kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım şuana kadar, canlı desteğin olmaması ve her işlemin online işlem merkezi üzerinden yürütülmesi evet can sıkabilir, sorun yaşadığınızda çok hızlı aksiyon alınmayabilir. Destek aşamasında geçen süreç sizin için zehirde olabilir ancak taahhüt yok istediğiniz zaman iptal ettirebiliyorsunuz hizmeti ve baktığınız zaman şuan için Türkiye geneli konuşur isek fiyatına göre verdiği hizmet gayet iyi.

ACILAR VE KEDER
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bilemiyorum Herkes türknet filan diyordu bende sana söylemek istedim ben Turkcell Süper Online Kullanıyorum Ayda 120 tl ödüyorum 35 mb hız 5 upload var pingim olmuyor oyunlarda
bende 120 tl veriyorum verdğim para değmiyor çıkıcam bu hafta son Bilgilendirmen için Sağol kardeşim :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
türk telekomun fiber internet olabilir yada super online fiber interneti

ACILAR VE KEDER
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Turknet kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım şuana kadar, canlı desteğin olmaması ve her işlemin online işlem merkezi üzerinden yürütülmesi evet can sıkabilir, sorun yaşadığınızda çok hızlı aksiyon alınmayabilir. Destek aşamasında geçen süreç sizin için zehirde olabilir ancak taahhüt yok istediğiniz zaman iptal ettirebiliyorsunuz hizmeti ve baktığınız zaman şuan için Türkiye geneli konuşur isek fiyatına göre verdiği hizmet gayet iyi.
Ya alırsam çıkmıyacağım alim sürekli kalim sağlam olsun genede bilgilendirmen için çok teşekür ederim :)

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
türknet veya süperbox u tavsiye ederim

RinshiS

R
Ya alırsam çıkmıyacağım alim sürekli kalim sağlam olsun genede bilgilendirmen için çok teşekür ederim :)

Bu iş biraz bölgendeki altyapıya bağlı olarakta değişiyor ben Turknet adı duyulmazken kullananlardanım ilk abonelerinden biriyim denilebilir çünkü daha firma emekleme sürecinde idi yani o zamandan beri çok az sıkıntı yaşadım ama çözümlendi hepsi şuanda ise 85 Mbps felan alıyorum Upload olarak 8 Mbps bir değer alıyorum Yapayı getireli baya oldu bölgeye Ayda 70-75 Liraya gayet iyi hizmet alıyorsun Türk Telekom ayda 70 küsür liraya 30-35 Mbps bile vermiyor üstüne üstlük taahhütle elini kolunu bağlıyor insanların 1 ay denemesi bedava ben memnun kalacağını düşünüyorum ama dediğim gibi bu iş bölgendeki altyapının kalitesine oranlada değişiyor tabi müşteri hizmetleri konusuna gelirsek sadece canlı destek yok online işlem merkezinden hallediyorsun dediğim gibi ve kalite bakımından diğerleriyle aralarında hiçbir fark yok diğerleri nasılsa bunlarda öyle hizmet veriyorlar yani klasik altyapınızdandır, ekip gönderelim, modeminizi kontrol edin gibi cevaplar. Şuana kadar beni zora sokan bir durum yaşamadım ben sende yaşamazsın diye düşünmekteyim.

ACILAR VE KEDER
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu iş biraz bölgendeki altyapıya bağlı olarakta değişiyor ben Turknet adı duyulmazken kullananlardanım ilk abonelerinden biriyim denilebilir çünkü daha firma emekleme sürecinde idi yani o zamandan beri çok az sıkıntı yaşadım ama çözümlendi hepsi şuanda ise 85 Mbps felan alıyorum Upload olarak 8 Mbps bir değer alıyorum Yapayı getireli baya oldu bölgeye Ayda 70-75 Liraya gayet iyi hizmet alıyorsun Türk Telekom ayda 70 küsür liraya 30-35 Mbps bile vermiyor üstüne üstlük taahhütle elini kolunu bağlıyor insanların 1 ay denemesi bedava ben memnun kalacağını düşünüyorum ama dediğim gibi bu iş bölgendeki altyapının kalitesine oranlada değişiyor tabi müşteri hizmetleri konusuna gelirsek sadece canlı destek yok online işlem merkezinden hallediyorsun dediğim gibi ve kalite bakımından diğerleriyle aralarında hiçbir fark yok diğerleri nasılsa bunlarda öyle hizmet veriyorlar yani klasik altyapınızdandır, ekip gönderelim, modeminizi kontrol edin gibi cevaplar..
Önerin İçin çok teşekür ederim kardeşim :)

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
TürkNette 2 kişi internete girdiğinde 480p video bile izlese ping 1000-2000lere kadar çıkıyor.
Türk Telekomda böyle bir sorun yok fakat fiyatlara göre verdiği internet düşük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...