altyapı sağlam sıkıntı felan olmaz demi ?türknet alabilirsin altyapın sağlam ise
türk net den çık şikayet var asla ilgilenmiyorlaraltyapı sağlam sıkıntı felan olmaz demi ?
bilemiyorum Herkes türknet filan diyordu bende sana söylemek istedim ben Turkcell Süper Online Kullanıyorum Ayda 120 tl ödüyorum 35 mb hız 5 upload var pingim olmuyor oyunlardaaltyapı sağlam sıkıntı felan olmaz demi ?
Önerin İçin Teşkürler kardeşim
bende 120 tl veriyorum verdğim para değmiyor çıkıcam bu hafta son Bilgilendirmen için Sağol kardeşimbilemiyorum Herkes türknet filan diyordu bende sana söylemek istedim ben Turkcell Süper Online Kullanıyorum Ayda 120 tl ödüyorum 35 mb hız 5 upload var pingim olmuyor oyunlarda
Ya alırsam çıkmıyacağım alim sürekli kalim sağlam olsun genede bilgilendirmen için çok teşekür ederimTurknet kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım şuana kadar, canlı desteğin olmaması ve her işlemin online işlem merkezi üzerinden yürütülmesi evet can sıkabilir, sorun yaşadığınızda çok hızlı aksiyon alınmayabilir. Destek aşamasında geçen süreç sizin için zehirde olabilir ancak taahhüt yok istediğiniz zaman iptal ettirebiliyorsunuz hizmeti ve baktığınız zaman şuan için Türkiye geneli konuşur isek fiyatına göre verdiği hizmet gayet iyi.
Önerin İçin Teşekür Ederimtürknet veya süperbox u tavsiye ederim
Ya alırsam çıkmıyacağım alim sürekli kalim sağlam olsun genede bilgilendirmen için çok teşekür ederim![]()
ne demek herzaman alt yapın sağlamsa bunları al derimÖnerin İçin Teşekür Ederim![]()
Önerin İçin çok teşekür ederim kardeşimBu iş biraz bölgendeki altyapıya bağlı olarakta değişiyor ben Turknet adı duyulmazken kullananlardanım ilk abonelerinden biriyim denilebilir çünkü daha firma emekleme sürecinde idi yani o zamandan beri çok az sıkıntı yaşadım ama çözümlendi hepsi şuanda ise 85 Mbps felan alıyorum Upload olarak 8 Mbps bir değer alıyorum Yapayı getireli baya oldu bölgeye Ayda 70-75 Liraya gayet iyi hizmet alıyorsun Türk Telekom ayda 70 küsür liraya 30-35 Mbps bile vermiyor üstüne üstlük taahhütle elini kolunu bağlıyor insanların 1 ay denemesi bedava ben memnun kalacağını düşünüyorum ama dediğim gibi bu iş bölgendeki altyapının kalitesine oranlada değişiyor tabi müşteri hizmetleri konusuna gelirsek sadece canlı destek yok online işlem merkezinden hallediyorsun dediğim gibi ve kalite bakımından diğerleriyle aralarında hiçbir fark yok diğerleri nasılsa bunlarda öyle hizmet veriyorlar yani klasik altyapınızdandır, ekip gönderelim, modeminizi kontrol edin gibi cevaplar..