Süper Üye
knk altaypı değerin nasıl iyi ise türkcell e bak fiber ucuz ve stabil oluyor eğer kötü ise ne marka alsan sıkıntı1 k ne demek ya aman benden uzak olsunlar zar zor geçiniyoruz zaten![]()
knk altaypı değerin nasıl iyi ise türkcell e bak fiber ucuz ve stabil oluyor eğer kötü ise ne marka alsan sıkıntı1 k ne demek ya aman benden uzak olsunlar zar zor geçiniyoruz zaten![]()
ben turktelekom kullaniyorum yene iyi ama bizim orda alt yapı yok 80 tl veriyorum=9-13 dowload - 0,40-0,50 arası uploadKonuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama ucuz fazla hızlı olmasına gerek yok bir internet w-fi öneriniz varmı rica etsem ?
aynen kral yarın gidip görüşeceğim ona göre karar vericem teşekkür ederim birde şey soracagım konuyu nasıl kapatabilirim istediğimi öğrendim daha fazla oyalamıyım milletiknk altaypı değerin nasıl iyi ise türkcell e bak fiber ucuz ve stabil oluyor eğer kötü ise ne marka alsan sıkıntı
bize 360p yeter be kral4 mbs den 50 mbs ye geçtiğimden beri çok mutluyum videolarda 480pden yukarı açmıyordu şimdi otomatik 1080p açıyor seviyorum seni Vadafone)
144hz monitöre ayıp olur diye değiştirdim kanka bendebize 360p yeter be kral![]()
olmadıkı 144hz miz ayıp olmasın diye uğraşalım144hz monitöre ayıp olur diye değiştirdim kanka bende![]()
Aynen ama kasa çöp o ne olacak bir oyunda pbg steam +144 aldığım günler ne zaman gelecekolmadıkı 144hz miz ayıp olmasın diye uğraşalım![]()
gzel günler yakında oda olur kralAynen ama kasa çöp o ne olacak bir oyunda pbg steam +144 aldığım günler ne zaman gelecek
Bekliyorum kral aldığımda buraya hortlartmaya gelicemgzel günler yakında oda olur kral
türk telekom kullanıyorum stabil hep aynı hız alıyorum 20 download turkneti dene istersen iyi altyapın varsa ama müşteri hizmetleri aşırı kötü ulaşman çok zorKonuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama ucuz fazla hızlı olmasına gerek yok bir internet w-fi öneriniz varmı rica etsem ?