İnternet Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama ucuz fazla hızlı olmasına gerek yok bir internet w-fi öneriniz varmı rica etsem ?
ben turktelekom kullaniyorum yene iyi ama bizim orda alt yapı yok 80 tl veriyorum=9-13 dowload - 0,40-0,50 arası upload

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben türk telekom kullanıyorum hızındanda memnunum ne hızlı ne yavaş tam ortası ama hızlıya biraz yakın

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
knk altaypı değerin nasıl iyi ise türkcell e bak fiber ucuz ve stabil oluyor eğer kötü ise ne marka alsan sıkıntı
aynen kral yarın gidip görüşeceğim ona göre karar vericem teşekkür ederim birde şey soracagım konuyu nasıl kapatabilirim istediğimi öğrendim daha fazla oyalamıyım milleti

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
turknetten uzak dur canlı müşteri desteği yok bilgin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Türknet kullanıyorum eski bir türk telekom kullanıcısıyım internet hızının ne olduğunu türknet de anladım öyle söyliyim türk telekom cidden boş

Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Superonline yada türknet kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama ucuz fazla hızlı olmasına gerek yok bir internet w-fi öneriniz varmı rica etsem ?
türk telekom kullanıyorum stabil hep aynı hız alıyorum 20 download turkneti dene istersen iyi altyapın varsa ama müşteri hizmetleri aşırı kötü ulaşman çok zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...