Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu internet sağlayıcılarının hepsinin alt yapısı türk telekoma bağlı değilmi zaten ? türk net için ping oluyor demiş benim arkadaşlarım onu kullanıyor adamlar csgoda bile 40 ping oynuyor ? en iyi zamanlarında 20 oluyor sözleşme biter bitmez bende geçmeyi düşünüyorum
en uygun fiyatla en faydalı interneti almak istiyorsan turkneti öneririm. sonuçta hepsi ttnet altyapısı kullanıyor . yani turktelekomde hızın/pingin ne olursa turknette de öyle olur. ben 1 yıldır turknet kullanıyorum pingim speedtestte 7 yani çok ççok düşük. hem ping gibi durumlar senin mahallendeki yoğunlukla alakalı . türknneti kesinlikle öneririm. ilgilenen olursa turknet davet kodu verebilirim. o kodla hem size hem bana bir ay bedava üyelik var.
konu açılmışken bende bir şey sormak istiyorum interneti aldıktan sonra belli bi zaman veriyolar ozaman boyunca kullanacaksın diye ben o tarihin ne zaman biteceğini nasıl öğreneceğim TürkNet e geçmeyi düşünüyorumda
ben türksat internetini kullanıyorum hiç bir firma 100 mb download ın 98 mb si veremezken bu firma 100 down 5 up veriyor ve asla 98 yada 96 mb nin altına düşmedim ben ana oda tv ile birlik de 103 tl ye aldım yan oda da vardı interneti alınca ana oda tv yi bedava yaptılar yan oda + 100 download 5 upload 103 tl akşam 7 gece 12 arası 100 den 25 mb ye düşüyor ama 25 in de 24 ünü veriyorlar ben ile türktelekom ile süper online ile çalıştım rezalettiler reklamcı yada türksat ın yandaşı değilim ama köy ortada klavuza gerek yok
Turkcell SuperOnline kullanıyorum aşırı memnunum,yanında modem vermeleride çok hoş bir şey alacaksan süperonline alabilirsin,yada türknet'in sitesine girip alabileceğin makmisumum hıza bakabilirsin
Kendi altyapını sorgulayıp ona göre internet sağlayıcı seçmelisin, aksi halde kim olursa olsun sıkıntı çıkaracaktır. Arayıp adamlara adresini ver, ve altyapını sorgulasınlar en çok hızı kim veriyorsa ona göre seçimini yap. Buradan insanlara sormana gerek yok, çünkü onlar altyapını bilmeden kendileri nasıl hız alıyorsa ona göre bilgi verecektir.
bence bu konu devam etmesin kardeşim sen her internet sağlayıcısına sor alt yapın hangisinde daha iyiyse onu al her internet ttnet den geçiyor zaten sadece paket ve sınırlandırmalar var yada sokakta eğer bi sağlayıcının şebekesini görürsen orada zaten onun alt yapısı vardır
Turk Telekom Fiber Csgo 20 ping Veriyor Artık Sen Düşün 65 Gb Lık Oyunu 8 Saatte İndiriyor
Fiyatı 69.99 TL Bu Fiyat Türk Telekomlulara Özel Asıl Fiyatı 99.99 TL Zaten Bütün İnternet Sağlıyıcıları Türk Telekomun AltYapısında Bilgine!