internet önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
fiyatın pek önemi yok ama uçuk fiyat olmasın yardımcı olursanız sevinirim

PubgCentek

P
Türknet te çok ping oluyor. NetSpeed derim. Altyapın yoksa Uydunet

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
En İyi Ve Kalite Olan Turksat Kablo Net ama Fiyat Biraz Pahalı . Turkcell Süper Online Öneririm Veya Türknet !

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ben superonline kullanıyorum sorunumu çözemediler bi türlü 1 haftadır gelicez diyolar gelmiyorlar.Önermem

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bu internet sağlayıcılarının hepsinin alt yapısı türk telekoma bağlı değilmi zaten ? türk net için ping oluyor demiş benim arkadaşlarım onu kullanıyor adamlar csgoda bile 40 ping oynuyor ? en iyi zamanlarında 20 oluyor sözleşme biter bitmez bende geçmeyi düşünüyorum

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Türknet derim daha da başka bir şey demem ki zaten türknetin altyapısını kullanabiliyorsam ne mutlu sana

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
en uygun fiyatla en faydalı interneti almak istiyorsan turkneti öneririm. sonuçta hepsi ttnet altyapısı kullanıyor . yani turktelekomde hızın/pingin ne olursa turknette de öyle olur. ben 1 yıldır turknet kullanıyorum pingim speedtestte 7 yani çok ççok düşük. hem ping gibi durumlar senin mahallendeki yoğunlukla alakalı . türknneti kesinlikle öneririm. ilgilenen olursa turknet davet kodu verebilirim. o kodla hem size hem bana bir ay bedava üyelik var.

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
konu açılmışken bende bir şey sormak istiyorum interneti aldıktan sonra belli bi zaman veriyolar ozaman boyunca kullanacaksın diye ben o tarihin ne zaman biteceğini nasıl öğreneceğim TürkNet e geçmeyi düşünüyorumda

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
TTnet kullanıyorum taahhüt bittiği zaman Türk Net e geçeceğim. Hizmeti iyidir umarım Türk Telekomda yıllardır sorun yaşamadım hiç.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben türksat internetini kullanıyorum hiç bir firma 100 mb download ın 98 mb si veremezken bu firma 100 down 5 up veriyor ve asla 98 yada 96 mb nin altına düşmedim ben ana oda tv ile birlik de 103 tl ye aldım yan oda da vardı interneti alınca ana oda tv yi bedava yaptılar yan oda + 100 download 5 upload 103 tl akşam 7 gece 12 arası 100 den 25 mb ye düşüyor ama 25 in de 24 ünü veriyorlar ben ile türktelekom ile süper online ile çalıştım rezalettiler reklamcı yada türksat ın yandaşı değilim ama köy ortada klavuza gerek yok
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Turkcell SuperOnline kullanıyorum aşırı memnunum,yanında modem vermeleride çok hoş bir şey alacaksan süperonline alabilirsin,yada türknet'in sitesine girip alabileceğin makmisumum hıza bakabilirsin

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Türknet Ping Sorunu Falan'da yok netten duyma bilgiler'le milleti kandırmayın

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kendi altyapını sorgulayıp ona göre internet sağlayıcı seçmelisin, aksi halde kim olursa olsun sıkıntı çıkaracaktır. Arayıp adamlara adresini ver, ve altyapını sorgulasınlar en çok hızı kim veriyorsa ona göre seçimini yap. Buradan insanlara sormana gerek yok, çünkü onlar altyapını bilmeden kendileri nasıl hız alıyorsa ona göre bilgi verecektir.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum alt yapın iyise her internet iyidir yoksa alt yapın pek birşey bekleme.

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bence bu konu devam etmesin kardeşim sen her internet sağlayıcısına sor alt yapın hangisinde daha iyiyse onu al her internet ttnet den geçiyor zaten sadece paket ve sınırlandırmalar var :) yada sokakta eğer bi sağlayıcının şebekesini görürsen orada zaten onun alt yapısı vardır

Phantom E Sport
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Turk Telekom Fiber Csgo 20 ping Veriyor Artık Sen Düşün 65 Gb Lık Oyunu 8 Saatte İndiriyor :D
Fiyatı 69.99 TL Bu Fiyat Türk Telekomlulara Özel Asıl Fiyatı 99.99 TL Zaten Bütün İnternet Sağlıyıcıları Türk Telekomun AltYapısında Bilgine!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...