İnternet Operatörü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⚡️❄️
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba Evde Türktelekom Kullanıyorum , Ancak Ara Sıra Kopmalar Oluyor Yakın Zamandada Taahhütü Biticek.Bu Yüzden Güzel Bi Operatör Önerirmisiniz ?
Türknet'e Geçmeyi Düşünüyorum Ancak Müşteri Hizmetleri Sıkıntısı Var Diyorlar.Fikirlerinizi Paylaşırsanız Sevinirim

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Millenicom öneririm tahütsüz paketleri mevcut.

Son düzenleme:
Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben bir türknet kullanıcısıyım memnunum türk telekom alt yapısı kullanıyorlar ancak ilqinç bir şekilde bağlantılar sağlıklı kopma olmuyor. tahhüt yok o yönüde iyi 100mbps destekleyen bir altyapı varsa aynı fiyat ödüyorsun ve tüm ilemlerini online yapıyorsun online destek bölümünde beni müşteri hizmetlerinin aramasını istiyorum yazarsan direk ararlar. internet kesildi nasıl bildirim açacağım dersen telesekretere bağlanıp açıyorsun rapor yine. satış temsilcisi qibi oldum ama kullanıcı olduğum için detay vereyim dedim.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Türknet önerimdir müşteri hizmet sıkıntısından yakınan insanların sayısı her öpretörde vardır Türk telekomda bile pek aldırış edilmemesi gerekir ve ben Türknet' ten memnun :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Müşteri hizmetlerini boş ver altyapısı varsa Türknete geç derim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam ben türknet kullanıcısiyim. İnternet o kadar stabil ki müşteri hizmetlerini arama ihtiyacı duymazsınız emin ol. Ben 2 yıldır kullanıyorum. Daha bir defa kopma yaşamadım. Tavsiye ederim çekinmeden al

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
türknet best of ya gerisi boş 10 yıldır kullanıyorum problem yaşamadım

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Türknet güzel ben altyapı sadece gpon varmış taşındığım yerde abonelik iptal etmek zorunda kaldım ama ucuz kaliteli ve hızlı 10 numara

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
turknete 2 ay oldu gectıgım cok memnunum.ttnette sureklı ındırme hızı dusuyordu suan cok daha stabıl

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Altyapı varsa Süperonline öneririm.Daha yeni 16 mbps hız olan paketi aldık.Ara ara ölçüm yapıyorum 12 mbps nin altını görmedim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bence Türknet çok doğru bir seçim olacaktır

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
türknet kullanıyorum hiç sıkıntı yok bu arada müşteri hizmetlerini aradığında oluşturulan arıza kaydını sen kendin oluşturuyosun ertesi gün gelip bakıyolar altyapına falan

Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
türknet gecebilirsin ama hızı olsun tahattüt olmayayışı 1 ay gelip anca baglıyolar ama bunları göz ardı edilebilir

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Online işlem merkezinden yazıyorsun bir sıkıntı sorun olduğunda onlar geri dönüş yapıyorlar sana müşteri hizmetleri bakımından iyi değil fakat ben şuana kadar deneyimlerime göre hiçbir iss nin aradığın zaman çözüm için yardımcı olduklarını görmedim sürekli bir iç tesisat, modem döngüsü gidiyor ve bunları duymak için dakikalarca telefon başında bekliyorsun. Taahhüt yok zaten geç deneyimle memnun kalmazsan eğer iptal edersin başka iss ye geçersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...