İnternet Sağlayıcısı Önerisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Düşünmeden Türknet' e geçebilirsin. 4 yıldır sıkıntısız kullanıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben şahsen comnet kullanıyorum 5 ay oldu fiyatı vesaire de uygun süperonline falan hikaye oldu artık ya türknet kullanacaksın ya da comnet artık fiyatları da uygun verdikleri hizmette fiyatına göre kat kat üstünde öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Şuan oturmuş oldugum evin alt yapısı çok eski olduğu için internet sağlayıcıları maximum 16 mbps internet sağlayabiliyorlardı.

Şuan kullandıgım internet sağlayıcısı Vodafone Evde İnternet.
Aldığım Hız : 16 MBPS

Geçmeyi düşündüğüm internet sağlayıcısı TurkNet.
Alıcağım Hız : 82 MBPS - 8 Upload
Geçmeyi düşündüğüm internet sağlayıcısı Vodafone.
Alıcağım Hız : 50 MBPS

Vodafone ve türknet yapıaln çalışmalardan sonra hızlerını güncellediler ama hangisine geçmem gerekiyor bir bilgim yok.
Açıkcası turknet hakkında pekbir bilgiye sahip değilim. Ancak önceden turknet de benim altyapımda 16 veriyordu ve vodafone da aynı şekilde idi başvuruda bulundum bir mail geldiğini gördüm ve talebimin değerlendirildiğini belirtmişler. siteleri üzerinden baktıgımda türknet de 82 -8 bir internet hızı gözükmekte, yanı sıra vodafone da ise 50 lik 35 lik ve 24 lük paketler de gözükmeye başladı. vodafone üzerinde çok ping sorunu yaşıyordum oyunlarda vs. türknetni aradıgımda hızı doğrulamak istedim ve müşteri hizmetleri de aynısını söylüyor. Ancak kullanılabilir mi sorun çıkartır mı bilgim yok öneri verirseniz sevinirim.

Eklemeyi unutmuşum, vodafone dls desteği sunuyorken türknet ise Vdsl desteği ile sunuyor hizmetini.

en yüksek hangisi ise onu kulllan deri 3-5 e bakma zamanın çoğunu internetten geçiriyorsan en yüksek mb al

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Turknet e geç kardeşim dolandırıcı degiller en azından 2 yıl taahut falanda yok

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Suanda altyapıda tt destekledigi için vdsl olarak fiber internet kullanıyorum bende dostum elinde vdsl bir modem varsa bakır telefon kablosundan bile türknet o alabileceğin hızi verir

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Türknete geç taahhütü yok ve adres değişikliği yaptığında hiç uğraşmıyorsun

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Turknet iyi bende turknet kullanıyorum ama fiyat olarak gibirnet şuan daha iyi kullanıp memnun olanlar var turknetin 10 aylık peşin öde %25 indirim kampanyasından yararlandım şuan onun bitmesini bekliyorum gibirneti denicem turknet kendi altyapısı ile gigafiber vermediği sürece fiyatı yüksek kalıyor şuan piyasaya göre

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Şuan oturmuş oldugum evin alt yapısı çok eski olduğu için internet sağlayıcıları maximum 16 mbps internet sağlayabiliyorlardı.

Şuan kullandıgım internet sağlayıcısı Vodafone Evde İnternet.
Aldığım Hız : 16 MBPS

Geçmeyi düşündüğüm internet sağlayıcısı TurkNet.
Alıcağım Hız : 82 MBPS - 8 Upload
Geçmeyi düşündüğüm internet sağlayıcısı Vodafone.
Alıcağım Hız : 50 MBPS

Vodafone ve türknet yapıaln çalışmalardan sonra hızlerını güncellediler ama hangisine geçmem gerekiyor bir bilgim yok.
Açıkcası turknet hakkında pekbir bilgiye sahip değilim. Ancak önceden turknet de benim altyapımda 16 veriyordu ve vodafone da aynı şekilde idi başvuruda bulundum bir mail geldiğini gördüm ve talebimin değerlendirildiğini belirtmişler. siteleri üzerinden baktıgımda türknet de 82 -8 bir internet hızı gözükmekte, yanı sıra vodafone da ise 50 lik 35 lik ve 24 lük paketler de gözükmeye başladı. vodafone üzerinde çok ping sorunu yaşıyordum oyunlarda vs. türknetni aradıgımda hızı doğrulamak istedim ve müşteri hizmetleri de aynısını söylüyor. Ancak kullanılabilir mi sorun çıkartır mı bilgim yok öneri verirseniz sevinirim.

Eklemeyi unutmuşum, vodafone dls desteği sunuyorken türknet ise Vdsl desteği ile sunuyor hizmetini.

turknet çok iyi aga ping konusunda da en iyisi adamlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Gıbırnet öneririm. 35 Mbps paketine 100 TL veriyorum TT altyapısıyla hizmet veriyor. Ben de Turknetten geçtim ve hiçbir hız farkı yok.

Üye
3 HİZMET YILI
Hocam ben superonline kullanıyorum gayet memnunum öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Türknet tercih etmelisin bende yeni yeni kullanmaya başladım şuan gayet sorunsuz

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
türknet fakat hızın 100 mbps ise netspeede geç daha ucuz

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
altyapına göre almanı öneririm. türktelekomdan gayet memnunum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...