İnternet paketimi değiştirirsem hızım yükselir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
öncelikle selamın aleyküm 24 mb gipernet internet kullanıyorum 105 tl ye türktelekomdan bunu 107 tl ye 35 mb 120 tl ye 50 mb ye çekebiliyorum fakat 24 olan paketimde 16mb en fazla 20 yi görüyorum acaba yükseltirsem bi değişiklik olurmu
Ben 24lük pakette en fazla 20 görüyordum 35e yükselttirdim hala 20yi geçmedi sonra öğrendik ki alt yapı desteklemiyor. Bağlarken 50ye kadar destekliyor demişlerdi :)

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bulunduğun yere göre servis sağlayıcıların performansı değişiklik gösterebiliyor önce çevre araştırması yap belki süperonline daha iyidir belki türktelekom bunu bilemezsin alt yapıyı her yerde türk telekom kurmuyor bazı yerlerde diğerleri türk telekomdan kiralıyor olabilir ama bütün bölgeler için geçerli değil öncelikle araştırma yapmanı tavsiye ederim sonrasında alt yapı sinyalinin ne kadar verdiğini öğren kendince onlardan garanti iste 1 hafta deneyecem de eğer memnun kalmazsam 1 hafta içinde tekrar eski haline getirmelerini söylersin kabul ederler ona benzer bir işlem yapmıştım ben çünkü alamıycağım hizmetin parasını vermem falan diyceksin onlarda yardımcı oluyorlar zaten müşteri hizmetleri ilgilidir

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ilk önce alt yapını kontrol ettir sonra yap ama yinede fark olur tabiki

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
bence başka şirketlere bak derim türknet veya comnet gibi internet data servisleri var ucuza bula bilirsin ben mesela comnet kullanıyorum çokda memunum aylık 69 veriyorum 35 mb hız alıyorum

naXm
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
şimdi şöyle senin mahallende alt yapı olmadığı için gözükmüyor yani yükseltsen de max verimi alırsın satın aldığın paketi alamazsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Türknete geçmeni tavsiye ederim eğer pişman olursan da tt a geri dönüş yapabilirsin sonuçta tahattüt problemi de yok

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
taahütlü paketleri önermiyorum sonradan pişman olunca dönemiyorsun

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka alt yapın desteklemiyor olabilir bende 24 den 35 e geçtim 24 de iken 26 27 mb hız veriyordu 35 de 45 e kadar görüyorum fiber kullanıyorum alt yapın ne kadar hız destekliyor öğren ona göre yükselt gitsin
aynen doğru diyor alt yapın desteklemiyor olabilir

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Dostum altyapın sana verdiklerinin üstüne çıkamazsın altayında internetin 25 mbps ise sen istersen 1000 al senin aldığın gene 25 olacak o yüzden ilk önce altyapı kontrolü yap varsa ondan sonra fiber kontrolü yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...