Seçkin Üye
Hızımdan memnunum ama çok fazla kesintim oluyo
hızı ekliyorum buraya uzun süreli kesintim çok olmuyo ama örneğin bir cs ranked maçımda 3 5 kere gidebiliyo internetim
Hızımdan memnunum ama çok fazla kesintim oluyo
türknet kullanıyorum gayet memnunumMerhabalar sevgili MH üyeleri,
7 yıldır türksat kablonet abonesiyim. İstanbul'un göbeğinde yaşıyorum binada fiber altyapısı bulunmakta.
110 TL'ye şu hızı hiç bir internet sağlayacısında alamazsınız. İnternet hızım ektedir. Memnunum.
Memnun olmadığım kısımlar elbette var.
Arıza bahaneleri çok basit geliyor fakat uzun kesilmeler yaşamadım. 7 yıl içerisinde 1 kereliğine 7 saat internet olmadığını hatırlıyorum
Onun haricinde anlık kesilmeler oluyordu. En son 1 hafta önce 45 dakikalık bir kesilme oldu.
Fakat ondan sonra internet hızım 55'idi birden 95'e fırladı
![]()
Fakat bütçe sorunum yok bana kalite lazım diyorsan bana göre sıralama şu şekilde Turkcell Super Online > Türknet > Türksat Kablonet > Diğerleri
Bütçe sorunum var. Fiyat/Performans internet sağlayacısı arıyorum diyorsan bana göre şu şekildedir. Türksat Kablonet > Türknet > Turkcell Super Online
Siz hangi internet sağlayıcısnı kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Avantaj ve Dezavantajlarını maddeler halinde özetlemeye özen gösterelim. Herkes bu bilgi akışından faydalansın.
Ekli dosyayı görüntüle 44422
türksat kablonet Abonesi değilim çünkü burada fiber alt yapısı yok![]()
memnun değilim oyuna girdiğim gibi menüye atıyor oyundanda atmıyor menüye atıyor çok saçma
turknet kullaniyorum 12 mb indiriyorum saniyede ama bazen geceleri asiri fazla internet gidip geliyor
Ben türknet kullanıyorum kurulumu günler sürdü müşteri temsilcisi diye birşey yok türknet pişmanlıktır dikkat edin derim
superbox kullanıcısıyım veçok memnunum ama birazcık tuzlu gelebilir fiyatlar
Bu gece benimde download 90na upload 35e çıktı neden hiç bi bilgim yok
Altyapı olarak çökük bi şehirdeyim aydın/germencik turkcell superbox valla bu sabah dediğim sayılara ulaştım daha 1 2 gün öncesinde de aynı durumu yaşadım dün bakmaya akıl etmedim bu sabah 30 gblik pubgyi 57 dakikada indirdimBilgin için teşekkürler. Hangi lokasyonda yaşıyorsun?
Superbox kullanıcıların gerçekten download ve upload hızını merak ediyorum. Gerçekten F/P mi?
Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsun? Büyük ihtimal ile 24 saatlik Nitro Promosyon paketi yüklenmiş olabilir
Bilgin için teşekkürler. Hangi lokasyonda yaşıyorsun?
Superbox kullanıcıların gerçekten download ve upload hızını merak ediyorum. Gerçekten F/P mi?
Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsun? Büyük ihtimal ile 24 saatlik Nitro Promosyon paketi yüklenmiş olabilir