İnternet Sağlayıcından Memnun musun?

İnternet Sağlayıcından Memnun musun?

• Evet.

• Hayır.

• Kararsızım.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
İnternet hızını ve ping değerini merak ettim.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hızımdan memnunum ama çok fazla kesintim oluyo
hızı ekliyorum buraya uzun süreli kesintim çok olmuyo ama örneğin bir cs ranked maçımda 3 5 kere gidebiliyo internetim

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    4.7 KB · Görüntüleme: 36
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
ben vodafon kullanıyorum dsl ama pıng sorunu var hız olarak super ama pıng sorunu cok kotu kardes suan senın aldıgın pıngı almak ıcın cok ugrastım ama yok olmuyor bı turlu defalarca arıza kaydı bırakmama ragmen cozemedıler ama yınede memnunmusun dersen hızdan evet pıng asla...

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Turkcell harici çöptür. kımse kendını tesellı etmeye çalışmasın. Hem tcell hem vodafon hemde ttnet abonesı olarak söyluyorum bunu.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Türk telekom kullanıyorum konumumda gayet yeterli oluyor fiyat performans olarak.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhabalar sevgili MH üyeleri,

7 yıldır türksat kablonet abonesiyim. İstanbul'un göbeğinde yaşıyorum binada fiber altyapısı bulunmakta.
110 TL'ye şu hızı hiç bir internet sağlayacısında alamazsınız. İnternet hızım ektedir. Memnunum.
Memnun olmadığım kısımlar elbette var.
Arıza bahaneleri çok basit geliyor fakat uzun kesilmeler yaşamadım. 7 yıl içerisinde 1 kereliğine 7 saat internet olmadığını hatırlıyorum
Onun haricinde anlık kesilmeler oluyordu. En son 1 hafta önce 45 dakikalık bir kesilme oldu.

Fakat ondan sonra internet hızım 55'idi birden 95'e fırladı :)

9523637623.png

Fakat bütçe sorunum yok bana kalite lazım diyorsan bana göre sıralama şu şekilde
Turkcell Super Online > Türknet > Türksat Kablonet > Diğerleri

Bütçe sorunum var. Fiyat/Performans internet sağlayacısı arıyorum diyorsan bana göre şu şekildedir. Türksat Kablonet > Türknet > Turkcell Super Online

Siz hangi internet sağlayıcısnı kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Avantaj ve Dezavantajlarını maddeler halinde özetlemeye özen gösterelim. Herkes bu bilgi akışından faydalansın.

Ekli dosyayı görüntüle 44422
türknet kullanıyorum gayet memnunum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
memnun değilim oyuna girdiğim gibi menüye atıyor oyundanda atmıyor menüye atıyor çok saçma

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
turknet kullaniyorum 12 mb indiriyorum saniyede ama bazen geceleri asiri fazla internet gidip geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben türknet kullanıyorum kurulumu günler sürdü müşteri temsilcisi diye birşey yok türknet pişmanlıktır dikkat edin derim

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
superbox kullanıcısıyım veçok memnunum ama birazcık tuzlu gelebilir fiyatlar

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ben türknet kullanıyorum kurulumu günler sürdü müşteri temsilcisi diye birşey yok türknet pişmanlıktır dikkat edin derim

Bilgin için teşekkürler. Hangi lokasyonda yaşıyorsun?

superbox kullanıcısıyım veçok memnunum ama birazcık tuzlu gelebilir fiyatlar

Superbox kullanıcıların gerçekten download ve upload hızını merak ediyorum. Gerçekten F/P mi?

Bu gece benimde download 90na upload 35e çıktı neden hiç bi bilgim yok

Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsun? Büyük ihtimal ile 24 saatlik Nitro Promosyon paketi yüklenmiş olabilir

Üye
7 HİZMET YILI

Superbox kullanıcıların gerçekten download ve upload hızını merak ediyorum. Gerçekten F/P mi?

Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsun? Büyük ihtimal ile 24 saatlik Nitro Promosyon paketi yüklenmiş olabilir
Altyapı olarak çökük bi şehirdeyim aydın/germencik turkcell superbox valla bu sabah dediğim sayılara ulaştım daha 1 2 gün öncesinde de aynı durumu yaşadım dün bakmaya akıl etmedim bu sabah 30 gblik pubgyi 57 dakikada indirdim
Post automatically merged:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
son durumu bu halde maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...