İnternet sağlayıcısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Eve internet bağlatıcam hangi marka olsun oyunlarda ping olmasın yeter

Üye
6 HİZMET YILI
bence Türk-net varsa sizin tarafta Türk-net bağlat ben gayet mutluyum, he ama fiber altyapı varsa vodafone turkcell farketmiyor hepsi uçuyor.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Süperoneline güzel lakin wifi problemi yaşıyorum ben bi türlü sorunu çözemediler...

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Vodofone teknik destek bakımından bana hiç sıkıntı yaşatmadı şuana kadar. Ping konusunda da hiçbir problem yok. Tavsiye ederim.

Üye
7 HİZMET YILI
ucuz fiyata güzel internet istiyorsan netspeedi önerebilirim taahüt derdi yok yalnız modemi kendin almalısın

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
vodafone bağlattım sürekli internet gidiyordu çözüm bulamadılar kapattım superonline bağlattım. superonline taahhüt bitmeden internet hızımı 24 ten 35 e yükseltti altyapım superonline için max 24 destekliyordu aradım düzeltmediler isterseniz 8 e düşürebiliriz dediler fatura da yükseldi ve üstüne interneti bağlamaya geldiklerinde kabloyu değiştirin dedim değiştirmediler 1 ay içinde kabloyla ilgili sıkıntı çıktı ücretli değiştiririz dediler tüketici hakem heyetine başvurdum interneti ek ücret vermeden kapattım yaklaşık 2 yıl oldu ttnet kullanıyorum burada 50mbps destekliyor daha hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Üye
7 HİZMET YILI
hocam servisi nasıl sorun çıkarıyorlar mı
7 aydır kullanıyorum daha bir kez sorun çıktı müşteri desteği aradığımda sorunun kaynağını direk belirlediler evinaltndaki kuutudan kaynaklıymış
öncesinde superonline kullanıyordum aynı sorun yüzünden 2 ay beklettiler internetsiz kaldım şuuan netspeedden bir şikayetim yok söyledikleri hızıı evime laştırabiliyorlar

#DenDersAldıım!!!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Türknet öneririm.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
TTnet-Türktelekom Hariç Hepsi Güzel Türknet Ve SüperOnline İyi Diyorlar

MutemadiyenYT
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Türk-Net bu kadar abi. 43mb download 3 mb upload yeter.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sizin oranın altyapısını sorgulayarak her oparatörden (Superonline , TTNET, Turknet, Vodafone) hız limitini al ve değerler eğer çok uçuk değil ise Superonline tavsiye ederim. Bizim burada Superonline için açık port vermediği için Turk telekom kullanmak zorunda kaldım ancak memnunum şu ana kadar bir problem yaşamadım. Biraz Download hızım düşük o da büyük ihtimalle sürekli DNS ile oynadığım ve internet kartını da tam olarak uyumlu yüklemediğim içindir.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Turkcell in her yere taşınabilir modemin den alabilirsin

Not:elektrik olsun yeter

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben TTNET öneriyorum.Ping olmasın yeter diyorsan ttnet öneriyorum sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...