Seçkin Üye
İnternet kimin üstüne ise o kişiyle paylaşabilirler tabi ama başka hiç kimseyle paylaşılmazdostum görürler ama paylaşırlar mı
İnternet kimin üstüne ise o kişiyle paylaşabilirler tabi ama başka hiç kimseyle paylaşılmazdostum görürler ama paylaşırlar mı
kanka olaylar farklı gelişti daha anlatmadığım olaylar var yani normalde böyle değilolum 16 ol gene ne dicek anlamıyorum çok süt yetişmişsin yani amaç ne int kısıtlamanın anlamadım
kanka tek olay morhub değil!?yaşının 16 olması ailenin hükmü altında olduğunu ve 18 yaşına kadar ailenden(özel durumlar hariç) hiçbir şekilde şikayetçi olamassın. Ayrıca morhub'a girmediğin sürece babanın sana çok bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum aile hali sonuçta 1-2 kere kızar ceza verir 1-2 aya herşey normale biner.
aynen öle bence girse bile bişe demez 22 yaşında keşfetmiycek ya mornhubuyaşının 16 olması ailenin hükmü altında olduğunu ve 18 yaşına kadar ailenden(özel durumlar hariç) hiçbir şekilde şikayetçi olamassın. Ayrıca morhub'a girmediğin sürece babanın sana çok bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum aile hali sonuçta 1-2 kere kızar ceza verir 1-2 aya herşey normale biner.
başka ne olay varki yani deep webde canlı işkence videosu izleycek halin yokya dimi ?kanka tek olay morhub değil!?
kanka yaşım 16aynen öle bence girse bile bişe demez 22 yaşında keşfetmiycek ya mornhubu
azmı şimdiki 13 yaşında çoçuğu olan varkanka yaşım 16
kanka şikayet edilirse benim yaşım 18 olmadığı için aileme ceza verilecek şeyler yaptımaynen öle bence girse bile bişe demez 22 yaşında keşfetmiycek ya mornhubu
Post automatically merged:
başka ne olay varki yani deep webde canlı işkence videosu izleycek halin yokya dimi ?
hacı birine consel içerikli mesajlarmı yazdın yoksa bir devlet erkanına hakaretmi ettinkanka şikayet edilirse benim yaşım 18 olmadığı için aileme ceza verilecek şeyler yaptım
hocam bizim islam halkı(türkiye) olarak çok fazla sorunumuz var. büyükler elbet kendi kararlarında serbest bırakılır ama aile tarafından yetiştirilen 18 yaşından küçük arkadaşlara sapık damgası vuruyorlar ve genelde internete girme yasağı veriliyor ama ilerde bu altta yatan bir hastalık oluyor z kuşağının aile tarafı internete küçükken sahip olmadığı için ergenliğin getirdi olayları bilmiyorlar ama yabancılarda bunlara girmeyi çok sorun etmiyorlar ilerki kuşaklarda bu düzelecektir. ama şuanlık bu arkadaşın ailesine kalmış bir olayaynen öle bence girse bile bişe demez 22 yaşında keşfetmiycek ya mornhubu
Post automatically merged:
başka ne olay varki yani deep webde canlı işkence videosu izleycek halin yokya dimi ?
devletin yönettiği bir uygulamada uygun olmayan bişey yaptım kanka dahada ayrıntıya girmeyelimhacı birine consel içerikli mesajlarmı yazdın yoksa bir devlet erkanına hakaretmi ettin
twitterda +18lik sayfa açtın heraldedevletin yönettiği bir uygulamada uygun olmayan işler yaptım kanka dahada ayrıntıya girmeyelim
yok kanka ya o olay daha normal bişeytwitterda +18lik sayfa açtın heralde
hiç bişe olmaz sıkıntı yok hacı kes netin kablosunu yapabiliyosan modemin içine evde kiimse yokken su damlat az sonra birak bozulsun modem 100 tl sonuçtadevletin yönettiği bir uygulamada uygun olmayan işler yaptım kanka dahada ayrıntıya girmeyelim
tor tarayıcı nedir ?siteleri görürde vpn kullansan yinede görürmü bilmem bide tor tarayıcı kullan
chrome gibi ama ip gizliyor heraldetor tarayıcı nedir ?
aynGörebilirler ama paylaşmaları yasal değil
paylaşılabiliyor. İnternette orda burda paylaşmaları evet yasak ama gidip öğrenebilirsin hangi sitelere girildiğini.Görebilirler ama paylaşmaları yasal değil