İnternet sitem öne çıkmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Web sitemi Google Search ile Google eklesem de Google reklamlarada para da versem istediğim anahtar kelimeler ile asla sitem öne çıkmıyor. Sitem üzerinde istediğim anahtar kelimeleri birkaç sayfada maksimum 1 defa olmak üzere anahtar kelimeleri H1 formatında yaptım ama hala çıkmıyor. Bunun sebebi nedir yardımcı olur musunuz? Google Searche ekleyeli 4 5 gün oldu

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Reklam alsan da tıklanma olması gerekiyor diye biliyorum

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Mesaj at yardım edeyim DC at yardım edeyim diyeceğinize (zaten mesaj atsa bile çoğunuz geri dönmez bile) buraya yazın başkalarıda faydalansın.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Discorddaki arkadaşalr Ads method falan yapıyodu nasıl olduğunu bilmiyorum ama sitelerini öne çıkarıyorlardı.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kardeşim dc ni ver bunla ilgili bir dc de kanal var oraya alayım seni bende pvp sunucu açmıştım orası için zamanında yardım almıştım

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Üstteki arkadaşın dediği öne çıkarma olayı Black Seo, Google'ın asla önermediği ve yasakladığı yöntemlerle sitenizi hızlı bir şekilde öne çıkarabilirsiniz ama yakalandığınız da yaptığınız eyleme göre ceza alırsınız. Arama motorundan siteniz kaldırılabilir.

Bir SEO uzmanı ile görüşürseniz sizle daha ayrıntılı olarak ilgilenecektir fakat bildiğim birkaç şeyi söyleyeyim.

Öncelikle olarak sitenizdeki boş, doluluk olarak dursun diye koyduğunuz, site haritanız haricinde olan linkleri kaldırın, tabiki youtube,instagram gibi şeyleri eklemenizde fayda var. Sitenize bir resim koyduğunda resmin ismini sitenizin konusu neyle alakalıysa o tür bir içerik yazın örneğin hırdavat ürünü satıyorsanız; "makita j200 elektrikli testere.jpg" yazın, resimi ekledikten sonra html den alt etiketini de doldurun, bu kısımlara anahtar kelimeden çok ürünü tanımlayabileceğiniz şeyleri kısaca yazın. Sitenizin açılma hızının maksimum 1.5 saniye de olduğundan emin olun, eğer daha fazlaysa hem google hem de takipçiler sitenizi önemsemez. Backlink olaylarını da araştırmanızı tavsiye ederim.

Burak Eren
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
burda yazsam baya mesaj yazarım ama üşeniyorum discord gelip ses gelirmisin Burak Eren#1907

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
tıklanma sayısının cok olması gerekiyor diye biliyorum zanlımca.

Üye
4 HİZMET YILI
Hostingle Kaynaklı Oluyor Olabilir R ek la m Vererek Düzelte Bilirsin

Üye
4 HİZMET YILI
Tavsiyem udemyden seo eğitimi alarak kendin yapmandan yana, tabi çok bilgili değilim bu konuda ama zamanın varsa tüm inceliklerini öğrenip kendi işini kendin yapman daha kârlı olacaktır.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
hocam ****** almalısın

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
sayfanın öne çıkması genellıkle sıtene kullanıcı gırışıne bağlı öncelıkle sıtende kullanıcı topla dc uzerınden veya youtubeda vıdeolar çekerek

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
iyi bir seo uzmanı bulman lazım. ayrıca google haritalarda kaydını yapman lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...