Seçkin Üye
deniycem sağol dostumtamirlik bi durum yok aygıt yuklme dosayasına gir ordan internet konumu sec aç kapat tekrardan olur eger olmasa kasayla alalkı bi drum olabilir
internet konumu diye birşey gelmiyortamirlik bi durum yok aygıt yuklme dosayasına gir ordan internet konumu sec aç kapat tekrardan olur eger olmasa kasayla alalkı bi drum olabilir
dostum denedim onu problem o da kac kere kurdum olmuyor hala aynıinternet sürücülerini yüklememişler büyük ihtimalle sorunun bu yapman gereken şey format atan yere bilgisayarı götürüp internet sürücülerini yüklettirmen eğer evde 2. bir bilgisayar varsa flaş bellek ile oradan sürücüleri alıp format atılmış bilgisayara kurabilirsin.
alakası yok kardeşim laptopa takınca çalışıyor.inretnet sorunu modemden yapar kardeşim kontrol et
Kasanın Lan girişinde arıza olabilir, modem arayüzünde cihaz mac adresi kara listede olabilir bunları da kontrol edin istersenizdostum denedim onu problem o da kac kere kurdum olmuyor hala aynı
lan girişinde sıkıntı oldugunu sanmıyorum ama mac adresi falan anlamamKasanın Lan girişinde arıza olabilir, modem arayüzünde cihaz mac adresi kara listede olabilir bunları da kontrol edin isterseniz
bilgisayarinızın mac adresini kara listeye alıp size şaka yapan birisi olabilir bi ihtimallan girişinde sıkıntı oldugunu sanmıyorum ama mac adresi falan anlamam
valla bilgisayarı uzun zamandır kullanmıyordum tamire verdim format falan atılmış interneti bağlıyorum bağlantı yok diyor.bilgisayarinızın mac adresini kara listeye alıp size şaka yapan birisi olabilir bi ihtimalanakart sürücüleriniz güncel mi bu arada ? eski bir anakart yeni bir internet sürücüsüyle uyumsuz çalışabilir bilgisayara geçince farklı çözüm yolları yazacağım
Oyundelisi iyi yere parmak basmış eğer sürücüleri driver booster gibi saçma yazılımlar ile yüklendiysen veya güncellediysen mevcut güncellemeyi kaldır ve kendin manuel olarak yüklevalla bilgisayarı uzun zamandır kullanmıyordum tamire verdim format falan atılmış interneti bağlıyorum bağlantı yok diyor.
yaptım kardeşim 1-2 farklı siteden de kurup denedim olmuyor aynı sorunAygıt yöneticisinden internet driverina sağ tıkla donanım kimliğini öğren sonra bunu arattır driverı buna göre indir başka bir pc den indir kendi pc ne yükle
İnternet ayarların hiç yoksa bunu dene
driver kurdugum halde aynı sorun var kardeşim kurulmamıs gözüküyorOyundelisi iyi yere parmak basmış eğer sürücüleri driver booster gibi saçma yazılımlar ile yüklendiysen veya güncellediysen mevcut güncellemeyi kaldır ve kendin manuel olarak yükle
internet driverını donanım kimliği ile aradığında bulabilirOyundelisi iyi yere parmak basmış eğer sürücüleri driver booster gibi saçma yazılımlar ile yüklendiysen veya güncellediysen mevcut güncellemeyi kaldır ve kendin manuel olarak yükle
tekrar deniyeceğim sağol.internet driverını donanım kimliği ile aradığında bulabilir
yada anakartın hangi model ise ona göre de bulabilirsin
genellikle anakartların resmi sitelerinde driverlarını verdiklerini biliyorum
dostum telefondan bile bu işi yapabilirsin yani driver kimliğini kopyalatekrar deniyeceğim sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?