zamanında photoshopta logo tasarımı yapılan sitelerden logo tasarımı yapıyodum küçükte olsa başlangıç için bi getirisi vardı tavsiye ederimİnternette böyle sabahtan akşama kadar çalışıp nasıl para kazanabilirim memur olup 8-5 çalışmak istemiyorum milyonlarca freelancer var ama nerden başlayacağımı bilmiyorum siteler yabancı filan en azından pc parası biriktirmek istiyorum 7-24 çalışırım yeterki evden olsun
NOT: Video kurgu edit photoshop vs işlerinden anlıyorum bu alanda olursa daha iyi olur diğer fikirlerede açığım
eğitim satabilirsin bunun üzerine udemyden veya başka sitelerdenİnternette böyle sabahtan akşama kadar çalışıp nasıl para kazanabilirim memur olup 8-5 çalışmak istemiyorum milyonlarca freelancer var ama nerden başlayacağımı bilmiyorum siteler yabancı filan en azından pc parası biriktirmek istiyorum 7-24 çalışırım yeterki evden olsun
NOT: Video kurgu edit photoshop vs işlerinden anlıyorum bu alanda olursa daha iyi olur diğer fikirlerede açığım
doğrugörmediğin hiç bir işe girmi emin olduktan sonra gir dolandırıcı cok ortada
öyle pek bir şey yok güvenilir değil freelancer olabilirsin amaİnternette böyle sabahtan akşama kadar çalışıp nasıl para kazanabilirim memur olup 8-5 çalışmak istemiyorum milyonlarca freelancer var ama nerden başlayacağımı bilmiyorum siteler yabancı filan en azından pc parası biriktirmek istiyorum 7-24 çalışırım yeterki evden olsun
adam zaten bilgiliyim demişeğitim satabilirsin bunun üzerine udemyden veya başka sitelerden
Oyunlarda al sat yaparak para kazanabilirsin aylık 10-15 kİnternette böyle sabahtan akşama kadar çalışıp nasıl para kazanabilirim memur olup 8-5 çalışmak istemiyorum milyonlarca freelancer var ama nerden başlayacağımı bilmiyorum siteler yabancı filan en azından pc parası biriktirmek istiyorum 7-24 çalışırım yeterki evden olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?