İnternet üzerinden nasıl para kazanabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kesinlikle youtube öneriyorum çok saçma içerikler ve kalitesiz editlerle bile binlerce tl kazananlar var

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
blog yaz , youtube , linkednden freelance iş bul , oyunlar üzerinden para kazan veyasahip olduğun eşyalar ile al sat yap

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Freelancer olarak çalışabilirsin valorant csgo gibi oyunlarda hesap satabilirsin

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
yeteneğin varsa freelance çalış

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
youtube üzerinden video atmaya başlamış küçük kanallarla iletişime geçip onlar için edit yapabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
freelancer olabilirsin, grafik tasarim veya oyun yapıyorsan tam senlik yerler var.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
İnternette böyle sabahtan akşama kadar çalışıp nasıl para kazanabilirim memur olup 8-5 çalışmak istemiyorum milyonlarca freelancer var ama nerden başlayacağımı bilmiyorum siteler yabancı filan en azından pc parası biriktirmek istiyorum 7-24 çalışırım yeterki evden olsun

NOT: Video kurgu edit photoshop vs işlerinden anlıyorum bu alanda olursa daha iyi olur diğer fikirlerede açığım
kanka bionluk'a bakabilirsin photoshop ve editten anlıyorsan

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
e ticarete gir herhangi bi ürün den

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Psden anlıyorum yazmıssınız hocam logo banner tasarımlarını yapıp satabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Dediğin gibi Freelancer işlemlerine tabii ki bakabilirsin fakat orada gerçekten ucuz iş gücü çok fazla. Bu noktada yapabileceğin şeylerden birisi en kısa sürede oraya atılıp tecrübe kazanmak olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
En mantıklısı borsa kanka onun içinde ufak sermaye gerekiyor ve riskli

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
İnternette böyle sabahtan akşama kadar çalışıp nasıl para kazanabilirim memur olup 8-5 çalışmak istemiyorum milyonlarca freelancer var ama nerden başlayacağımı bilmiyorum siteler yabancı filan en azından pc parası biriktirmek istiyorum 7-24 çalışırım yeterki evden olsun

NOT: Video kurgu edit photoshop vs işlerinden anlıyorum bu alanda olursa daha iyi olur diğer fikirlerede açığım
hocam kendine bir youtube veya instagram aç orada yaptığın editleri paylaş sitelerde ilanlar veriyorlar atıyorum bir edit 50 tl millet şaşırtıcı derecede edit yaptırmaya meraklı bizim arkadaş bu işi yapıyor ve güzel paralar kazanıyor açtığın hesabı referans olarak gösterip bilgin olduğunu kanıtlıyorsun sonrasında edit yapıp parasını alıp yolluyorsun youtubeda grafikçi dayı isimli (yanlış olabilir ismi) adam gidip bu sitelerden birisine ucuz orta pahalı şeklinde grafik satın alıyordu site yoluyla hem paran sağlam hem grafiğin sağlam yanlış hatırlamıyorsam orada editde satıyorlardı profseyonel olarak yapan biri 350 tl grafik satıyordu editide 200 300 tl ye satabilirsin eğer gerçekten bu işte iyiysen değilsende dediğim gibi 50 tl alır millet haftada 5 10 kişi gelse ortalama 300-350 tl kazanırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...