𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
kesinlikle youtube öneriyorum çok saçma içerikler ve kalitesiz editlerle bile binlerce tl kazananlar var
kanka bionluk'a bakabilirsin photoshop ve editten anlıyorsanİnternette böyle sabahtan akşama kadar çalışıp nasıl para kazanabilirim memur olup 8-5 çalışmak istemiyorum milyonlarca freelancer var ama nerden başlayacağımı bilmiyorum siteler yabancı filan en azından pc parası biriktirmek istiyorum 7-24 çalışırım yeterki evden olsun
NOT: Video kurgu edit photoshop vs işlerinden anlıyorum bu alanda olursa daha iyi olur diğer fikirlerede açığım
hocam kendine bir youtube veya instagram aç orada yaptığın editleri paylaş sitelerde ilanlar veriyorlar atıyorum bir edit 50 tl millet şaşırtıcı derecede edit yaptırmaya meraklı bizim arkadaş bu işi yapıyor ve güzel paralar kazanıyor açtığın hesabı referans olarak gösterip bilgin olduğunu kanıtlıyorsun sonrasında edit yapıp parasını alıp yolluyorsun youtubeda grafikçi dayı isimli (yanlış olabilir ismi) adam gidip bu sitelerden birisine ucuz orta pahalı şeklinde grafik satın alıyordu site yoluyla hem paran sağlam hem grafiğin sağlam yanlış hatırlamıyorsam orada editde satıyorlardı profseyonel olarak yapan biri 350 tl grafik satıyordu editide 200 300 tl ye satabilirsin eğer gerçekten bu işte iyiysen değilsende dediğim gibi 50 tl alır millet haftada 5 10 kişi gelse ortalama 300-350 tl kazanırsınİnternette böyle sabahtan akşama kadar çalışıp nasıl para kazanabilirim memur olup 8-5 çalışmak istemiyorum milyonlarca freelancer var ama nerden başlayacağımı bilmiyorum siteler yabancı filan en azından pc parası biriktirmek istiyorum 7-24 çalışırım yeterki evden olsun
NOT: Video kurgu edit photoshop vs işlerinden anlıyorum bu alanda olursa daha iyi olur diğer fikirlerede açığım