İnternet Üzerinden Nasıl Para Kazanılabilir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
İnternet Üzerinden Nasıl Para Kazanılır Eger Bu Zamana KADAR kazanmış olan ve kazanmaya devam eden veya bilgisi olan varsa yorum yaparsa sevınırım .!!

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
stream yap, youtube kanalı aç, instagramdan online satış yap, instagram sayfası oluşturup reklam geliri elde et, udemy den içerik üret gibi daha çok şey sıralanabilir

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Ben anket doldurarak kazanmıştım. Ama çok zor bir iş. 1 gün olmadan sıkıyor anket cevaplamak. Çoğu kişi blog kurarak ve makale yazarak kazanıyor. Bloguna reklamda koyarsan para kazanırsın. İyi forumlar :)

Bana eksiklerimi sorma hayat Tamamlayamazsın
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Aga en iyi para sanırım yotube tiktok gibi kanallara platformlara vide çekmek

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Yotube Veya Bloger sıtelerden kazanırsın tahmınım !

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Ben denemiştim YouTube vs gibi onlayn satış işin içinden çıkamadım

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
2018 de cripto borsasında 400tl girişle 3 bin tl kadar para aldım daha sonrasında private silkroad serverinde bu parayı 7.500tl ye katladım ve şuan sana mesaj attığım bilgisayarı aldım güzelde bir tatil yaptım :)

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
try use link on adfly website then u earn money

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Aslında mantıklı olan bitcoin gibi dijital paralarla oynamak cripto para ilerde herkes kullanıcak şimdiden alışmaklazım

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Aga's best money, I think, is to attract vides to platforms to channels like yotube tiktok

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
2018 de cripto borsasında 400tl girişle 3 bin tl kadar para aldım daha sonrasında private silkroad serverinde bu parayı 7.500tl ye katladım ve şuan sana mesaj attığım bilgisayarı aldım güzelde bir tatil yaptım :)
silkroad ögrenmek cok istedim D: kimse kolay kolay ögrenemezsin dedi cok denedm ama ögrenemedım maalesef :D

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
silkroad ögrenmek cok istedim D: kimse kolay kolay ögrenemezsin dedi cok denedm ama ögrenemedım maalesef :D
Çok çok çok geniş bir oyun hocam ben bile 7-8 senelik oyuncuyum her şeyini biliyorum desem yalan olur. Ama belli başlı şeyleri öğrendikten sonra bu oyunun verdiği zevki başka hiç bir şey alamadım ben . Private server oynamama rağmen itemlerin fiyatları 3-4 bin tl civarlarında geziyor. Emeklerinde boşa gitmiyor diyebilirim.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Çok çok çok geniş bir oyun hocam ben bile 7-8 senelik oyuncuyum her şeyini biliyorum desem yalan olur. Ama belli başlı şeyleri öğrendikten sonra bu oyunun verdiği zevki başka hiç bir şey alamadım ben . Private server oynamama rağmen itemlerin fiyatları 3-4 bin tl civarlarında geziyor. Emeklerinde boşa gitmiyor diyebilirim.
Yani Reis kime sorsam oyle dıor o oyunun verdıgı zevkı vermıorlar dıor da ogrenmenin de bir yolu yokmu herkes sonucta kendı kendıne ogrenmedı bu oyunu

Griffin Premium
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Upwork ten iş kovalayabilirsin bi programa aşina isen

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Website kurarak kazanabilirsin benim var 1 tane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...