Onaylı Üye
İnternet Üzerinden Nasıl Para Kazanılır Eger Bu Zamana KADAR kazanmış olan ve kazanmaya devam eden veya bilgisi olan varsa yorum yaparsa sevınırım .!!
silkroad ögrenmek cok istedim D: kimse kolay kolay ögrenemezsin dedi cok denedm ama ögrenemedım maalesef2018 de cripto borsasında 400tl girişle 3 bin tl kadar para aldım daha sonrasında private silkroad serverinde bu parayı 7.500tl ye katladım ve şuan sana mesaj attığım bilgisayarı aldım güzelde bir tatil yaptım![]()
Çok çok çok geniş bir oyun hocam ben bile 7-8 senelik oyuncuyum her şeyini biliyorum desem yalan olur. Ama belli başlı şeyleri öğrendikten sonra bu oyunun verdiği zevki başka hiç bir şey alamadım ben . Private server oynamama rağmen itemlerin fiyatları 3-4 bin tl civarlarında geziyor. Emeklerinde boşa gitmiyor diyebilirim.silkroad ögrenmek cok istedim D: kimse kolay kolay ögrenemezsin dedi cok denedm ama ögrenemedım maalesef![]()
Yani Reis kime sorsam oyle dıor o oyunun verdıgı zevkı vermıorlar dıor da ogrenmenin de bir yolu yokmu herkes sonucta kendı kendıne ogrenmedı bu oyunuÇok çok çok geniş bir oyun hocam ben bile 7-8 senelik oyuncuyum her şeyini biliyorum desem yalan olur. Ama belli başlı şeyleri öğrendikten sonra bu oyunun verdiği zevki başka hiç bir şey alamadım ben . Private server oynamama rağmen itemlerin fiyatları 3-4 bin tl civarlarında geziyor. Emeklerinde boşa gitmiyor diyebilirim.