Onaylı Üye
silkroad ögrenmek cok istedim D: kimse kolay kolay ögrenemezsin dedi cok denedm ama ögrenemedım maalesef2018 de cripto borsasında 400tl girişle 3 bin tl kadar para aldım daha sonrasında private silkroad serverinde bu parayı 7.500tl ye katladım ve şuan sana mesaj attığım bilgisayarı aldım güzelde bir tatil yaptım
Çok çok çok geniş bir oyun hocam ben bile 7-8 senelik oyuncuyum her şeyini biliyorum desem yalan olur. Ama belli başlı şeyleri öğrendikten sonra bu oyunun verdiği zevki başka hiç bir şey alamadım ben . Private server oynamama rağmen itemlerin fiyatları 3-4 bin tl civarlarında geziyor. Emeklerinde boşa gitmiyor diyebilirim.silkroad ögrenmek cok istedim D: kimse kolay kolay ögrenemezsin dedi cok denedm ama ögrenemedım maalesef
Yani Reis kime sorsam oyle dıor o oyunun verdıgı zevkı vermıorlar dıor da ogrenmenin de bir yolu yokmu herkes sonucta kendı kendıne ogrenmedı bu oyunuÇok çok çok geniş bir oyun hocam ben bile 7-8 senelik oyuncuyum her şeyini biliyorum desem yalan olur. Ama belli başlı şeyleri öğrendikten sonra bu oyunun verdiği zevki başka hiç bir şey alamadım ben . Private server oynamama rağmen itemlerin fiyatları 3-4 bin tl civarlarında geziyor. Emeklerinde boşa gitmiyor diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?