internet üzerinden para kazanmak için ne yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
online mmorpg oyunlarinda esya kasip satarak kazanabilisrin onun disinda bitcoin ticaretine girebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
tabiki yazılım 1 senede çok yol kat edip internet üzerimden bunu pazarlayabilirsin dostm

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
aga nft derim bende ama biraz zaman alabilir ve senin de heralde 3 ay gibi bir zamanın var biraz daha zamanın olsa daha güzel seçenekler var ama malesef.

Merdo
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Instagram da butik veya kolye filan kafanda kararlastir bı sayfa aç arz talep üzerine istenilen ürünleri uygun fiyata al üzerine 5-10 köy sat. Yada direkt bir firmayla anlaşarak da yapabilirsin bunu.

Arda
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
blog yazmadan kazabılırsın yada e tıcaret basla

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
internet üzerinden para kazanmak boş iş dostum onunla uğraşacağına bir cafeye gir günlük 120tl kap

Üye
4 HİZMET YILI
Knk şimdi Instıgram facbook v.b uygulamada hesap kapatma çalma işleriyle uğraşanlar var onlardan metod sattın alıp sende yapabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
anket doldurma siteleri var anket başına 0.50 cent falan veriyor onlara bakabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
coinbase isimli bir iste vardı oradan sadece tanıtım amaçlı ankete katıldığımda 50 dolar para almıştım hala çalışıyormu bilmiyorum bir göz gezdir derim youtubede felan araştırınca çıkar

Üye
3 HİZMET YILI
1- E-Ticaret yapabilirsin Trendeyoldan ürün alıp sat mesela...
2- League of Legends'de 30 levele kadar hesap kasıp satabilirsin.
3- Eloboostluk yapabilirsin.
4- Anketleri doldurarak para kazanabilirsin ama yabancı siteleri öneriyorumçünkü dolar veya cent ile kazanıyorsun.
5- Edit programlarıyla aran güzelse editörlük yapabilirsin.
6- Gmail hesabı açarak satabilirsin.

Umarım biraz da olsa faydam dokunmuştur... Umarım başarırsın...^.^

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Airdrop hunting yapabilirsin. Böyle yeni projelerin testnetlerine katılıp airdrop düşürebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar okul kapandı sayılır evden çalışarak bilgisayar başında para kazanmak istiyorum site veya yöntem önerebilir misiniz?
coin al sat yapabilirsin, yazılım öğrenip site satabilirsin, domain satabilirsin, nft işine girebilirsin, e ticaret yapabilirsin, alsat yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bak bi şey var bunun için bi başlangıç parası gerekli, amazon üzerinden anlaşmalı satış için yer vesaire alabiliyorsun

diyelim a şirketi var elma soyacağı satıyor 5 dolara

sen ondan toplu alıp amazona gidiyorsun ve orada 20 dolara koyuyorsun

alacağın şey o akdar ilgi çekici olmalı ki insanlar ona 20 dolar verecek kadar kıvama gelmeli
işte buradada ticaret yeteneğin devreye giriyor onu pazarlamak senin elinde amazon yer ve dağıtım ihtiyaçlarını karşılayacaktır. bunu bende yapmayı planlıyorum sadece biraz para biriktirmem gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...