İnternet Üzerinden Para Kazanmam Lazım Tavsiyeleriniz Neler ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhabalar,iş bulamadığım için internetten para kazanma olaylarını araştırmaya başladım fakat çok saçma bilgiler edindim.İnternet üzerinden para kazanan varmı acaba? Varsa tavsiyeleri neler? Fazla para kazanılmayacağının bende farkındayım ama günde 70 80 TL bile kazandırsa kafiyim.Şimdiden teşekkür ederim. (Freelancer gibi şeylere maalesef yeteneğim yok.Fakat taktik,tavsiyeniz varsa seve seve dinlerim :) )

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhabalar,iş bulamadığım için internetten para kazanma olaylarını araştırmaya başladım fakat çok saçma bilgiler edindim.İnternet üzerinden para kazanan varmı acaba? Varsa tavsiyeleri neler? Fazla para kazanılmayacağının bende farkındayım ama günde 70 80 TL bile kazandırsa kafiyim.Şimdiden teşekkür ederim. (Freelancer gibi şeylere maalesef yeteneğim yok.Fakat taktik,tavsiyeniz varsa seve seve dinlerim :) )
İnternetten eğitim setlerini izleyip kendini geliştirip yeteneğini satabilirsin örneğin tüm youtuberlarin editörü oluyor

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
growtopia diye oyun var youtube growtopia para kazanma yazarsan çıkar dl diye bir item var 10tl 100wlde 1dl ediyor kazanan çok kişi var ama oyuna hakim olman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
bir konuya ilgin alakan varsa o konu hakkında blog yazabilirsin. Sonra bu blogu yayınlayarak insanların satın almasını beklersin. ucu açık bir miktarda para kazanıyorsun konuya göre değişiyor. zamanında ben oyunlar ile ilgili blog yazmıştım sadece o blogdan 500TL civarında para kazanmıştım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
illegal yollar dahilmi

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
İnternetten eğitim setlerini izleyip kendini, yeteneğini geliştirip sağlıklı kararlar alabilirsin birde online satış pazarlama yapabileceğin ürünler sunabilirsin

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
telegram grubu ac dıkkat cekıcı seyler paylas ne paylascagın sana kalmıs anlarsın ya :D aylive gibi siteler var tıklat tıklat kazan mis gibi

Masa 6 Yarım Saat uzatır mısın abi
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
varsa bi taktik bende alırım arkadaşlar :D para lazım

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Üye
3 HİZMET YILI
Hustlers university a bak :) top g andrew tate yardimci olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kanka izlediğim flimler tıklanma üzerine para kazanılıyordu bazı sitelerde farklı ıplerle tıklama yapınca 1000 defa vs dolar olarak para veriyor

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bazı yöntemleri es geçtim bir konuda uzmansan armutdan filan ders,anlat,hizmet ver demicem. Bdo oynarken saatlik 45-50 tl ye işi gücü adamlar geri kalmasın diye grind atan arkadaşlar var. Oyun parasını gerçek paraya çevirebileceğin oyunlar var. Bazı ajanslar seninle 1 konu hakkında görüşüp 100tl filan veriyor mesela magnum tv de çıkarıcak olduğu videoyu size danışıyorlar napalım nasıl olmuş diye,bunların watsap gruplarına girip takip edebilirsin gibi gibi, diğer yöntemler profesyonel yöntemler bunlar basit yöntem

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ders anlatabilirsin veya oynadığın oyunlar üzerinden para kazanabilirsin.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
legal olarak yazılımcılık güzel bir mevzu olur. illegal olarak Civ Civ 'ler ile oynamak

batin
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Javascript , html ve CSS öğrenerek frontend developer olabilirsin yani bir internet sitesinin görünen kısmını kodlayabilirsin backend kodlamaya göre daha kolay kendini verirsen birkaç ayda öğrenirsin zaten daha sonra backend de öğrenebilirsin kariyer yapmak istersen ancak backend hakkında çok bilgim yok sana bir tavsiye veremem yeteneğim yok falan yazmana rağmen söyleyeyim dedim çünkü kariyer haline getirirsen evden çıkmadan para kazanabilirsin umarım yardımcı olmuşumdur

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Wordpress site yapabilirsin zaten bir yazılım bilgisi gerekmiyor neredeyse veya gmail açıp tanesini 1-2 tl ye satabilirsin.

Üye
3 HİZMET YILI
18 farkli internet dan para kazanmak yolari anlatiyor. Packet satin almaya gerekmiyor, youtube veya google dan 'hustler universities modern wealth creation methods' yazip, sana ornekler gosterecek. Mesela duzgun inglizcen varsa, copywrighting diye kazanabilirsin. Fiverr diye bir website da var, kucuk isler karsilinda ucret aliyorsun ve o isler bazen cok basit mesela sana bi text yolayip sen onu turkce cevirip veya duzletip veya sesli okuyarak para alirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...