İnternetten eğitim setlerini izleyip kendini geliştirip yeteneğini satabilirsin örneğin tüm youtuberlarin editörü oluyorMerhabalar,iş bulamadığım için internetten para kazanma olaylarını araştırmaya başladım fakat çok saçma bilgiler edindim.İnternet üzerinden para kazanan varmı acaba? Varsa tavsiyeleri neler? Fazla para kazanılmayacağının bende farkındayım ama günde 70 80 TL bile kazandırsa kafiyim.Şimdiden teşekkür ederim. (Freelancer gibi şeylere maalesef yeteneğim yok.Fakat taktik,tavsiyeniz varsa seve seve dinlerim)
illegal yollar dahilmiMerhabalar,iş bulamadığım için internetten para kazanma olaylarını araştırmaya başladım fakat çok saçma bilgiler edindim.İnternet üzerinden para kazanan varmı acaba? Varsa tavsiyeleri neler? Fazla para kazanılmayacağının bende farkındayım ama günde 70 80 TL bile kazandırsa kafiyim.Şimdiden teşekkür ederim. (Freelancer gibi şeylere maalesef yeteneğim yok.Fakat taktik,tavsiyeniz varsa seve seve dinlerim)
bir konuya ilgin alakan varsa o konu hakkında blog yazabilirsin. Sonra bu blogu yayınlayarak insanların satın almasını beklersin. ucu açık bir miktarda para kazanıyorsun konuya göre değişiyor. zamanında ben oyunlar ile ilgili blog yazmıştım sadece o blogdan 500TL civarında para kazanmıştım
olurillegal yollar dahilmi
hiç anlamadımHustlers university a baktop g andrew tate yardimci olur
18 farkli internet dan para kazanmak yolari anlatiyor. Packet satin almaya gerekmiyor, youtube veya google dan 'hustler universities modern wealth creation methods' yazip, sana ornekler gosterecek. Mesela duzgun inglizcen varsa, copywrighting diye kazanabilirsin. Fiverr diye bir website da var, kucuk isler karsilinda ucret aliyorsun ve o isler bazen cok basit mesela sana bi text yolayip sen onu turkce cevirip veya duzletip veya sesli okuyarak para alirsinhiç anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?