memnun değilim maalesef ben sözleşmemi kapatmak istiyorumSorun yaşamıyor ve memnunsan sözleşmen bittiyse, arayıp indirim alabilirsin aynı paket üzerinden yardımcı olmazlarsa kapatma talebinde bulun, başka bir sağlayıcıya geçeceğini söyle tüm fırsatları önüne seriyorlar.
yeni modele geçmelimiyim sizce ? 6 yıldır kullanıyorum çünküMerhaba türk telekoma devam etmeni tavsiye ederim . bende 3 yıldır kulanıyorum sadece int hızını artıtdım sanada tavsiye ederim.
sizce turk telekomun yeni modeline geçmelimiyim ? farklı internet kullansamda tivibuyu desteklemiyor amaFarklı internete geçmeni tavsiye ederim superonline fiber kullanıyordum çok iyiydi fakat turktelekom fibere geçince 1 hafta içinde yavaş yavaş düşürüyorlar hızı
başka internete geçersem tivibu desteklemiyor amatürknet denemeni öneririm
başka internet tivibu desteklemiyor amasuper online ye geçmeni tavsiye ederim
yeni modelini alsam iyi olurmu sizce?TürkTelekomun şikayetçisi çok değiş bence ben de şikayetçiyim. Sürekli kesiliyor özellikle geceleri
yeni modeline geçmelemiyim ?Merhaba türk telekoma devam etmeni tavsiye ederim . bende 3 yıldır kulanıyorum sadece int hızını artıtdım sanada tavsiye ederim.
yeni modelemi gecmelemiyim sizce ??ilk başta yetkilileri ara eğer olmazsa başka internete geç
ama başka internete geçsemde tivibuyu desteklemiyor?istersen geç ama bence fazla işe yaramaz
ama farklı bir internete geçersem tivibuyu desteklemiyor ?knk ben sana türk net ve süper box öneririm
sence modelimi değiştirmeliyim ama farklı internet geçsemde tivibuyu desteklemiyor ?alt yapın varsa super online tercih etmelisin bence çok daha kaliteli hizmet veriyorlar hem uygun hem güçlü
ama farklı internete geçersemde tivibuyu desteklemiyor?
teşekkür ederim.açıkçası tivibu yu aktif olarak çok kullanmıyorsan bence direk internet sağlayıcısını değiştirebilirsin ama kullanıyorum dersem altyapının sagladıgı cebine uygun en iyi kampanyayı da alabilirsin fakat arkadaslarında söylediği gibi türk telekom çok sıkntı çıkartıyor hız düşmesi - nadirende olsa internettin kopması vb şeyler. aklında bulunsun
ama farklı internete geçsemde tivibu desteklemiyor yaseni olumsuz etkileyen bir sorunu yoksa geçme ben değiştirdim ğişman oldum
sizederica ederim iyi forumlar
teşekkür ederim.bende turktelekom kullanıyorum da turkneti öneriyorlar hem ucuz hem de internet hızı yüksek 100mbps 75 80 tl. turktelekomdayım 75tl ye 16mbit alıyorum... Turknetin sayfasından adresini girip ne kadar hız alacağını öğrenebilirsin veya müşteri hizmetlerini arayarak.
memnun değilim değiştiremiyoruz saten sence yeni modele geçmelimiyim saten 6 yıldır kullanmışım internet eskimiş artık hep ping ler giriyor6 yıl kullanmışsın bence memnunsundur aynı ınternetı kullanmaya devam et
teşekkür ederim. yeni modele geçiceğimmemnun değilsen geçmelisin bence aga
?muito loco
ama farklı bir internete geçersem tivibuyu desteklemiyor ?reiz biraz durumun varsa süper online geç tavsiye ederim şidettle
memnun değilim ben internet eskidi artık bence değiştirmem lazımmı farklı internetlere geçersemde tivibuyu deslekmiyor ?reis ben +10 yıldır kullanıom ben ce gayet iyi int bence kal derim
sizce farklı modeleme geçiyeyim yoksa farklı internetemi farklı intertenete geçsemde tivibuyu desteklemiyor ?Önemli olan memnuniyet ama ben türk telekomun çözüm konusunu hiç beğenmiyorum geçen modem için geldiler mesela bir çözüm bulmadılar üstüne faturaya ücret yansıtıyorlar.![]()
farklı bir internete geçersem tivibu desteklemiyor ?super online efsanee ona geç
internet değişirsem tivibu desteklemiyor ?Super online onerebilirim en azından turktelekomdan daha iyi oldugunu biliyorum
ama farklı bir internete geçersem tivibu desteklemiyor?Yok geçme bence
sizce yeni modeline geçmelimiyim ? çünkü 6 yıldır aynı interneti kullanıyorum eskidi artık internettürktelek0m güzel kardeşim şahsen kendi internetimi kapatıp tt geçiş yapıcam
yeni öodeö talep edebilirsiniz kaç mps internet kullanıyorsunuz ?sizce yeni modeline geçmelimiyim ? çünkü 6 yıldır aynı interneti kullanıyorum eskidi artık internet
memnun değilimeğer memnunsan geçmeni önermem sorun çıkabilir
ama farklı bir internete geçersem tivibu desteklemiyor?bence superonline en iyisi ping derdi yok hızlı
teşşekür ederim.en iyisi bayini değiştir en iyi bayilarden al
napmam lazım yani ?bizdede vardı taşınınca boş port yok diye sanırım 150 tl verip iptal etmiştik
ama farklı bir internet kullanırsam tivibuyu desteklemiyor ?bulunduğuunuz şehirdeki tüktelekom ana binasına gidip danışın onlar yönlendirecektir
bide tekrar ınternet alıcakmısınız yoksa baska bı sağlayıcıyamı gıdıceksınız eğer tt den yenı ınternet alırsanız daha hızlı sorununuz çözülür diye umuyorum
anladım teşekkür ederim.ek ücret karşılığında eklerler merak etme türk telekom bu para karşılığında herşeyi yaparlar![]()
internet değişirsem tivibu desteklemiyor ?internet degiş
memnun değilim yeni modeline geçmek istiyorummemnunsan devam et ama daha uyguna bulursan düşünme hepsi türktelekom
teşekkür ederim geçiceğim.bence yeni modele geç
it is good for you to talk to them right and to reach an agreement that is better for you of course.6 yıldır aynı internetimi kullanıyorum marka turktelekom sizce yeni modeline geçmelimiyim ? yoksa farklı internetmi kullanmalıyım Teşekkürler.
istersen geç ama bence fazla işe yaramazyeni modeline geçmelemiyim ?
Post automatically merged:
yeni modelemi gecmelemiyim sizce ??
ama başka internete geçsemde tivibuyu desteklemiyor?
o zaman geçme yetkilileri ara ve durumu çözmeye çalış olmazsa modem değişama başka internete geçsemde tivibuyu desteklemiyor?
Sanmamyeni modelini alsam iyi olurmu sizce?
açıkçası tivibu yu aktif olarak çok kullanmıyorsan bence direk internet sağlayıcısını değiştirebilirsin ama kullanıyorum dersem altyapının sagladıgı cebine uygun en iyi kampanyayı da alabilirsin fakat arkadaslarında söylediği gibi türk telekom çok sıkntı çıkartıyor hız düşmesi - nadirende olsa internettin kopması vb şeyler. aklında bulunsunsence modelimi değiştirmeliyim ama farklı internet geçsemde tivibuyu desteklemiyor ?
rica ederim iyi forumlarteşekkür ederim.
Post automatically merged:
ama farklı internete geçsemde tivibu desteklemiyor ya