İnternet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YOK
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Denizlide yaşıyorum ve internet alıcağım ama çok bilgim yok bu yüzden konu açayım dedim öncelikle evde benle beraber toplam 6 kişi var kardeşlerim genelde youtubeden video izliyorlar onlar izlerken bende pcden oyun oynamak ve film izlemek istiyorum tabi annem ve babamda var bunu hesaba katarak bana ne hangi internet sağlayıcısı iyi gelir destek ve internet hızı olarak yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

New Thang
Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
hangi internet sağlayıcısı iyi gelir bilmem ama en az 30mbps hız gerekecektir 6 kişiye. KabloNet,Turknet,Turkcell tavsiye ederim.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,
Bunun için daha çok download hızının yüksek olacağı bir data dağılımına yönelmeni tavsiye ederim. Çözüm yolu olarak önerebileceğim şeyler ise şunlardır;
İnternet bağlantısı yaptırdıktan sonra min. 5m download aldığından emin ol. Sonrasında local ip arayüzüne girerek channel tabanını az kullanılan bir arayüze aktar. ( Örnekler: 7. Kanal, 11. Kanal vb.)
Sonrasında tekrar modem arayüzü içerisinde yönlendirmeli bağlantıdan VPN'i etkinleştir ve bunu yalnızca bağlı olan iki cihaza tanımla.
Öncelikli kullanıcı olarak da kendi kullandığın bilgisayar, telefon artık her ne cihaz ise onu seç.
Diğer cihazlar bağlıyken internette max 15mb verirken yalnızca 4 ile 5ini kullanabilecek ve bunu VPN aracılığı ile farklı kanaldan yapacak, sen ise kullanım sağlarken max 15mb dağılım sağlayan bütünlüğü 13-14 mb ile farklı kanal üzerinden VPN'siz alacaksın. Kullanım ve hız açısından seni çok mutlu ederken, diğer kullanıcıları da mağdur etmeyecek ve internetinde sorun yaşamadan ilerleyeceksin

İyi forumlar dilerim.

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Önerim turknet sitesine girip alt yapı falan var mı diye bakabilirsin.

Üye
8 HİZMET YILI
bulundugunuz yerde altyapı varsa türneti önere bilirim 100mpbs kadar sınırsız internet veriyor tahatüt falanda yok istedigin zaman çıkabiliyorsun alt yapı varsa öneririm

Üye
4 HİZMET YILI
Türkiye de tüm internet sağlayıcıları türkt elekom alt yapısını kullanıyor. Alt yapınız varsa needspeed interneti öneririm hem ekonomik hem hızlı

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
The best internet provider is atleast the oldest in the country perhaps

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
6 kişiyseniz fiber altyapın yoksa internetde yavaşlama alırsın hangi internet olursa olsun fiber altyapılı turkcell turk telekom türknet benim bildiğim bunlar iyi olan

YOK
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI

bulundugunuz yerde altyapı varsa türneti önere bilirim 100mpbs kadar sınırsız internet veriyor tahatüt falanda yok istedigin zaman çıkabiliyorsun alt yapı varsa öneririm
bakıcam onlara eğer varsa türk net alırım fakat yoksa ne yapacam superboxlar var onlardan mı alsam bilmiyoum kafam aşırı karışık
Post automatically merged:

Türkiye de tüm internet sağlayıcıları türkt elekom alt yapısını kullanıyor. Alt yapınız varsa needspeed interneti öneririm hem ekonomik hem hızlı
dediğin markayı hiç duymadım ama hepsinin Türk Telekoma bağlı olduğunu biliyorum yardımcı olduğun için teşekkür ederim yinede

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Turknet ve turkcellin ustune yok

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Turk Telekom alma da ne alıyorsan al reis , aldığıma bin pişmanım. İstediğim performansı alamıyorum 8 mbps lik internet aldım 4 mbps şeklinde kullandırıyor. Cidden rezalet bir operatör.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...