İnternet servis sağlayıcın ile görüş, mümkünse internete ethernet ile bağlan, sorun belki PC'dedir telefonla ve PC'yle speedtest yapıp gönder buraya.Öncelikle yanlış yere açtıysam kusura bakmayın açıcak en doğru yerin burası olduğnu düşündüm gelelim konuya
Türk telekom kullanıyorum internet kotası sınırsız oyun oynarken falan ping 3 k ya kadar çıkıyor netten birkaç vido izleyip uyguladım ama pek işe yaramadı müsteri hizmeti ardağımızda gram yararları olmuyor boş boş konuşuyorlar oyun indiriceğim 39kb la indiriyor buda haftalar alır steamdan gta 5 aldım indirme hızı çok yavaş video falan izlerken de aynı şekilde sizlere sormak istedim napmam gerektiğni.
İnternet servis sağlayıcın ile görüş, mümkünse internete ethernet ile bağlan, sorun belki PC'dedir telefonla ve PC'yle speedtest yapıp g
Türktelekom destek ekibine ulaş sorununu anlat belli ki Türktelekom kaynaklı bir sorunping 7
DOWNLOAD
9.1
Mbps
JITTER
1
UPLOAD
3.8
Mbps
telefon da ise
ping 6 dowload 11.2 jıtter 1 upload 4.1 türktelekomun kendi sitesinden yaptım hız testini
ağ hızından bahsediyorsun dimi knk 72/72 (Mbps)değerler çok düşük bu yüzden indirme yaparken çok yavaş indiriyor bu arada paket hızınız ne kadar
türk telekomun sana verdiği hız bu ise gerçekten sorun var türk telekom ile iletişime geç sorun olduğunu bildirağ hızından bahsediyorsun dimi knk 72/72 (Mbps)
bu dostum arıyorum bi şey yaptıkları yokki arıza kaydı alıyorlar gerisi yok tenknik servis balan da yollamıyorlar napıcağımı bilmiyorum ama gene arıcağım teşekür ler yarımdımız içintürk telekomun sana verdiği hız bu ise gerçekten sorun var türk telekom ile iletişime geç sorun olduğunu bildir
türk telekom çok rezil bir şirket iyi bir şey beklememek gerekbu dostum arıyorum bi şey yaptıkları yokki arıza kaydı alıyorlar gerisi yok tenknik servis balan da yollamıyorlar napıcağımı bilmiyorum ama gene arıcağım teşekür ler yarımdımız için
reis kablosuz baglanıyorsan 1 . sorun ordadır eyer kabloluysa modemle arasında yakınlıktadır deyilse ya modemin eskidir veyahut alt yapısı yoktur oturdugun mahalledeÖncelikle yanlış yere açtıysam kusura bakmayın açıcak en doğru yerin burası olduğnu düşündüm gelelim konuya
Türk telekom kullanıyorum internet kotası sınırsız oyun oynarken falan ping 3 k ya kadar çıkıyor netten birkaç vido izleyip uyguladım ama pek işe yaramadı müsteri hizmeti ardağımızda gram yararları olmuyor boş boş konuşuyorlar oyun indiriceğim 39kb la indiriyor buda haftalar alır steamdan gta 5 aldım indirme hızı çok yavaş video falan izlerken de aynı şekilde sizlere sormak istedim napmam gerektiğni.
internetin yavasa müşteri hizmetlerini ara agaÖncelikle yanlış yere açtıysam kusura bakmayın açıcak en doğru yerin burası olduğnu düşündüm gelelim konuya
alt yapı var modem yeni türk telekomun kendi modemi kablosuz bağlanıyorum ve arasındaki mesafa gayet iyi 1 metre nerdeyse sadece arada duar varreis kablosuz baglanıyorsan 1 . sorun ordadır eyer kabloluysa modemle arasında yakınlıktadır deyilse ya modemin eskidir veyahut alt yapısı yoktur oturdugun mahallede
apatmanda otuyorum knk 20 kişi den 3 4 u kullanıyor onlarda 1 inde var 1 n de yok fiber kullanıyomkullandığın hatda önemli eğer fiber kullanmıyorsan adsl kullanıcısısı isen işler biraz kesat müşteri hizmetleri pakette sana 50 Megabit net demiştir fakat eline gelen 10 Mbitdir bu sorun altyapıdan kaynaklı olabilir eğer apartmanda oturuyorsan diğer internet hizmeti alan kişilere kaç hız aldığını sor eğer onlar yüksek ise müşteri temsilcilerine ulaşmanı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?