İnternetim çok yavaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kesinlikle Netspeed VDSL kullan port açıksa 6 seneden beri kullanıyorum TT'den geçtim çok memnunum benimle birlikte bir sürü arkadaşım üye oldu

Odin Borson
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
İlk kabloyla dene bağlanmayı eğer çözülmezse müşteri hizmetlerinden ekip iste binayı kontrol etsinler

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
internet servis sağlayıcısı ile görüşebilirsin fakat ilk 2-3 hafta internetinin hızı yüksek şekilde oynarsın aradan bir süre geçer ve tekrar memnun kalmadığın durum neyse o haline döner benim gözlemlerim bu şekilde turkcell ve turktelekom da bu problemi gözlemledim.Onun dışında şu videoyu izleyerek internet hızının değiştiğini gözlemleyebilirsin 24 mbps alıyordum ve işlemi uyguladıktan sonra 27-28 mbps hızına çıktı:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum aynı sorun bendede vardı türktelekomu arayıp sorunu söyledim eleman gönderdiler adam modeme gelen internet kablolarını yenileyince düzeldi onların elinde alet var gelip ölçüyorlar değer düşükse yeniliyorlar bide bunların kutuları oluyor her mahallede oradan senin internet portunu değiştirebiliyorlar gelen adama durumu izah et yardımcı olur

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
altyapı testi yap eğer ki 24 ve üzeri bir hız alıyorsan türknete geç geçmeyi düşünürsen iletişime geç benimle ilk ay ücretsiz kullanabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aslında internette bir sürü video var ordan araştırabilirsin bakabilirsin yaani

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dostum internet hızın çok da kötü değil. Bence cihazlardan kaynaklı bir problem var. Driver vs. Kontrol etmeni öneririm

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Ağ trafiğini kontrol et, olağandışı bir trafik varsa reset at ve pw değiş, dizüstü kullanıyorsan modeme yakın bir yerde kullan veya wifi adaptor al, onun dışında yapabileceğin pek birşey olduğunu düşünmüyorum

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka genel olarak Turkiye'de kotu herhalde :D Cogu arkadasimda ayni sorundan muzdarip

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Öncelikle yanlış yere açtıysam kusura bakmayın açıcak en doğru yerin burası olduğnu düşündüm gelelim konuya

Türk telekom kullanıyorum internet kotası sınırsız oyun oynarken falan ping 3 k ya kadar çıkıyor netten birkaç vido izleyip uyguladım ama pek işe yaramadı müsteri hizmeti ardağımızda gram yararları olmuyor boş boş konuşuyorlar oyun indiriceğim 39kb la indiriyor buda haftalar alır steamdan gta 5 aldım indirme hızı çok yavaş video falan izlerken de aynı şekilde sizlere sormak istedim napmam gerektiğni.
Kablo ile bağlan

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
AYNI SORUNU BIR ARA YASADIM musterıu hızmetlerı pek cozum uretemıyorlar anca telekomdan bır yetkılı yada saha ekıbınden bır tanıdık aracı bulabılırsenız bıraz yardımcı olabılırler

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
türk telekomu arayıp bölgen hakkında bilgi almalısın eğer bir sorun yok diyorsa sövmeye başla düzeltiyorlar :D (denendi)

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Yapman gereken ethernet sürücü programı bul ve herşeyini PC de guncelllesin kanka kısaca guncelleme yap herseyine PC de

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Destek talebi al eğer hala memnun olmazsan yapacağınız iş bence dostum bilgisayarınızdaki bütün programları driverleri makul programlar sayesinde güncellemeniz dir. Sorununuz cozulucektir sonrasında. İyi günler dilerim

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
türktelekom pişmanlıktır acilen müşteri hizmetlerini ara çözülmezse bidaha ara ve sözleşme tarihi geldiği zaman türknete geç

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Öncelikle yanlış yere açtıysam kusura bakmayın açıcak en doğru yerin burası olduğnu düşündüm gelelim konuya

Türk telekom kullanıyorum internet kotası sınırsız oyun oynarken falan ping 3 k ya kadar çıkıyor netten birkaç vido izleyip uyguladım ama pek işe yaramadı müsteri hizmeti ardağımızda gram yararları olmuyor boş boş konuşuyorlar oyun indiriceğim 39kb la indiriyor buda haftalar alır steamdan gta 5 aldım indirme hızı çok yavaş video falan izlerken de aynı şekilde sizlere sormak istedim napmam gerektiğni.
Modem arayüzünde dsl info ekran resmi atabilirmisin ?

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
binadaki internet kutusundan modemine gelen kablo eskimiş olabilir bu neden sana sağlayacının verdigi interneti vermiyor olbilir tablo değişimi yapabilirsin cat-6 önerimim

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ethernet ile bağlan birde modemin etrafında metal varsa modemi uzaklaştır ondan olabilir

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
bazen sorun sağlayıcı kaynaklı çıkıyor ararsan çözerler. Ama sağlayıcını değiştirmeni tavsiye ederim. Turkcellden çok memnunum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...