İnternetim çok yavaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhabalar arkadaşlar bu aralar internetim çok yavaş d-smart kullanıcısıyım kaç yıldır hiç bir sorun yaşamıyorduk fakat şu 2 aydır yok arıza var yok alt yapınız kötü demelerinden bıktım. İndirme hızı 11.79 oluyor bazen 7.45 gibi ama upload hızı 0.60 bir dosya yükleyeceğim ya da video ama yükleme sıkıntısı yaşıyorum yardım/bilgilendirici yorumlar atarsanız sevinirim.

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aslında bu sorunun tek bir cevabı var internetini değiştir :)

TTNET Kullanıyorsan başka bir şey kullan, D-Smart kullanıyorsan başka bir şey kullan... vs...

Sana tavsiyem Turknet ve Uydunet diğer adıyla Kablonet diyebilirim. bunlar iyi tercihlerdir.

Bulunduğun yerde altyapı sorunu yaşıyorsan yapacak bir şey yok düzelmesini bekleyeceksin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Aslında bu sorunun tek bir cevabı var internetini değiştir :)

TTNET Kullanıyorsan başka bir şey kullan, D-Smart kullanıyorsan başka bir şey kullan... vs...

Sana tavsiyem Turknet ve Uydunet diğer adıyla Kablonet diyebilirim. bunlar iyi tercihlerdir.

Bulunduğun yerde altyapı sorunu yaşıyorsan yapacak bir şey yok düzelmesini bekleyeceksin.

Yok dostum altyapı değiştirildi ama hala aynısını diyorlar.

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Benim en yakın arkadaşım superonline kullanıyor iyi ama sana bahsettiklerim daha iyi ama parası da değişkenlik gösteriyor.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
şuanda genel bir alt yapı sıkıntısı var netlerde büyük ihtimalle 5G için alt yapıları şimdiden değiştiriyorlar olabilir çünkü şuan ki alt yapı tam anlamıyla 5G'ye uyumlu değil 5G çıktığında net şirketleri direk 5G kullanacakları için netlerde sıkıntı oluyor zamanla ama sürekli devam ediyorsa şikayette bulun

A road is something that you make yourself
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
Did you fix this issue?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...