Onaylı Üye
kanka süper online tavsiye ederim fps çok iyi ms 17 ila 20 arası değişebiliyor
7 mbps civarı var 720p rahatlıkla yapabilirim o zaman thanks
- 480p görüntü kalitesinde, 30 FPS’yle sorunsuz bir yayın yapmak için minimum 2 Mbps internet upload hızı gereklidir.
- 720p görüntü kalitesinde,30 FPS‘yle yayın yapabilmek içinse en az 5 Mbps upload hızına ihtiyacınız vardır.
- 1080p (Full HD çözünürlükte)’de 60 FPS’yle yayın yapabilmek için gereken upload hızıysa minimum 8 Mbps’dir.
25 mbps gayet yeterlidir ben 1080p yapıyorum 20 mbs de bir skıntı olmadı ama oyun falan oynucaksan 25 mbs yeter780 p de bir yayın yapmak için ne kadar iyi bir internetim olmalı twitch için
programın ne kadar iyi ayarlarsan her türü internettede yayın yaparsın intertnette konuları var780 p de bir yayın yapmak için ne kadar iyi bir internetim olmalı twitch için
arkadaş çok güzel bir şekilde açıklamış bize bir şey düşmez
- 480p görüntü kalitesinde, 30 FPS’yle sorunsuz bir yayın yapmak için minimum 2 Mbps internet upload hızı gereklidir.
- 720p görüntü kalitesinde,30 FPS‘yle yayın yapabilmek içinse en az 5 Mbps upload hızına ihtiyacınız vardır.
- 1080p (Full HD çözünürlükte)’de 60 FPS’yle yayın yapabilmek için gereken upload hızıysa minimum 8 Mbps’dir.