Seçkin Üye
Kardeşim keşke iyi okusaydın, geceleri internetimde sorun yok bugün başladı sorun.Bendede aynı sorun var 3 gundur gecelerı ozellıkle leş gıbı oluyor ınternet
Daha 10 gün önce aradım internet kesilip durduğu için faturanız var dedi faturayı ödedim şimdide bu sorun başladı. Artık aramaktan sıkıldım bu ne sorundur arkadaş parasını veriyoruz düzgün bir hizmet sağlasalar bariinternet servisini aramayı dene hız konusunda yardımcı oluyorlar ararsan , aramazsan aynı şekil devam ediyor
Hocam sanmıyorum herkes evde olsa ne yazar olmasa ne yazar, sonuçta bir hizmet veriyorlar. Arkadaşımda türk telekom kullanıyor onda bu sorun yok sadece biraz ping çıkıyor arada düzeliyor dedi bana.dostum herkes evde olduğu için olabilir mi bölge bölge yavaşlama var internette? altyapı rezilliği
katılıyorum sana eski evimde aynı sorunu yaşadım en son merkeze gitmiştim sorun düzeldiDaha 10 gün önce aradım internet kesilip durduğu için faturanız var dedi faturayı ödedim şimdide bu sorun başladı. Artık aramaktan sıkıldım bu ne sorundur arkadaş parasını veriyoruz düzgün bir hizmet sağlasalar bari
Hacı arayıp ne diyecem bilmiyorum kayıt altına alıyorlar konuşmaları çok tedirgin oluyorumen güzel çözüm müşteri hizmetleri kanka
İnternet faturasını yeni yatırdım, modem sınırsız internet ne kadar kullanırsan o kadar ödüyorsun o tip alt yapıda sorun olabilir belki.İnternet kotan bitmiştir dostum alt yapıylada alakalı tabi
Dosyayı size göstermek için indiriyorum modemin fişlerini çıkartıp taktım olmadı, reset atmayı denemedim reset kesin çözüm mü?indirdiğin dosyanın bulunduğu sunucuda sorun olabilir, modem kapa aç sorun düzelmez ise, internet sağlayıcının müşteri hizmetlerini ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?