İnternetim yavaşladı Virüs olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Taramak istiyorum fakat ne kadar program denediysem sonuca varamadım. Online scan bile yaptım fakat yok. Bariz bir yavaşlama var ne yapmalıyım

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
youtubeda pc nin gereksiz açık olan özelliklerinin olduğu videolar var onları izle bir daha dene

En Mucizevi Yorum
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bu Zor Dönemde Alt Yapı Ve Portlar Dolduğu İçin Yavaşlama Olabilir Virüste Olma İhtimali Olabilir Dostum Ve Sana Önerim Kullandığın İnternet Sağlayıcısının Numarasını Ara Ve Destek Talebi Oluştur Bence İşe Yaradı Kopmalar Da Mevcuttu Gittiler

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
İlginç Virüsle alakası yok bence bi müşteri hizmetlerini arayın benim yavaşadıı zaman diek arıyorum hızlanıyor

✔️ϜϓſϞ✔️
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
verdıgın fıyatı hak etmedıgını dusunuyorsan iletısıme gecebılırsın ınternet saglayıcınla altyapıda cok onemlı tabı

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bundan önce modeme port açmayı da denemiştim olmuyordu galiba müşteri hizmetlerinden alakalı internet kırılıyor herhalde benim teşekkürler yine de

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Herkez evde olduğu için netlere aşırı yüklenme var yavaşlama o yüzdendir bence yinede aklına takılıyosa bi mobildende dene istersen

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Wifi ile giriyorsan telefonla pc arasindaki hiz farki ne kadar soyler misin

Uzman Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
hocam aynı sıkıntı bendede var 2 tane laptopum var 1 tanesınde sıkıntı yok diger laptopum da internetim rezalaet oyunlarda 700 800 ms alıyorum hertulru uygulmay ısıldım butun ayarları yaptım youtubeden hızlandırma ile ilgili yaklasık 10 metot uyguladım sorun aynı

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bir farklılık yok gibi google'a hızlı giriyor ama diğer siteler acayip yavaş anlamadım
Eger telefon ve pc arasinda hiz farki yok ise sorun modem kanakli olabilir. Fisini cekip 10 sn bekleikten sonra acin. Ayrica cmd ye gir bilgisayarda. Ipconfig /flush dns enter yap dns onbellegin i temizlensin

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
büyük ihtimalle vodafone kullanıyorsundur çünkü bendede ciddi yavaşlama var nedeni çözemedim bir gün full hızlı oluyor bir gün ölü anlam veremiyorum müşteri hizmetlerini arayıp destek oluşturacam

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hızını ölçtün mü ? modem reset ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
büyük ihtimalle vodafone kullanıyorsundur çünkü bendede ciddi yavaşlama var nedeni çözemedim bir gün full hızlı oluyor bir gün ölü anlam veremiyorum müşteri hizmetlerini arayıp destek oluşturacam
evet geçen olmuştu 12'den sonra düzelmişti anlayamıyorum artık ya
hızını ölçtün mü ? modem reset ?
ping 9 hızım 35 mbps hiçbir sorun yok gözüküyor ama maalesef aşırı yavaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...