kablo net hocamEĞER 1 AY BEDAVA KULLANMAK İSTİYORSANIZ ABONELİK KISMINDA (TELEFONLA YAPACAKSANIZ ARKADAŞIMIN KODU VAR DİYİP HBN11VV47RMY BU KODU SÖYLEYİN) (EĞER İNTERNET ÜZERİNDEN YAPACAKSANIZ 2. AŞAMADA KOD SORUYOR HBN11VV47RMY BUNU YAZIN İKİMİZ DE 1 AY BEDAVA KULLANALIM)
(düzenleme)
(istediğiniz soruyu sorabilirsiniz cevaplayabilirim aktif isem)
Selam yaklaşık 1 ay olacak neredeyse (vodafone dan 16 mbs 86 tl) (turknet 75 mbs 140 (steamde 9.2 indirme alıyorum)) ping değerlerim çok düşük en ufak sorunda 1 saat içinde dönüş yapıyorlar (bilet üzerinden normal arar iseniz daha hızlı) bağlantı aşaması 1 tık meşaketli geçti o da geç bağladılar eğer zamanınız var ise sorun olmaz 5 günde bağladılar maalesef ama beklememe değdi her neyse diğer vds hızlara baktığımda fiyat mükemmel geliyor şuan bana aklınız varsa geçin 1 aylık deneyimim sonucunda mükemmel diyebilirim hiç kopma sorunu yaşamadım arkada 7.0 ile oyun indirirken pingim 19 dan 21 e steamden (normal alacağım hızın 20 mbs üstü 9.2 9.5 arası indiriyor)o hızlarda indirirken pingim haliyle 30 40 arası geziniyor ama hala oyun oynanılıyor lol vs 4k videolarda donma vs hiç bir şey yaşamadım kısacası diğer verilen hızlara bakılınca turktelekom turkcell vodafone vs vs bu fiyat bu kalite mükemmel yemin ediyorum çağ atladım gibi oldukısaca 140 tl ye kesinlikle hak eden bir nimet eğer bütçeniz varsa gidin alın derim tavsiyemdir.. İNTERNETİNİZDEN MEMNUN DEĞİLSENİZ NEDENİNİ YAZIN
Post automatically merged:
Ekli dosyayı görüntüle 75663
1 aylık bu 2 aylık değil o kadar ne indirdin ne upload ettin diye sormayın WASİLDŞKŞWASKLDKLŞ (25 gbı 10 dakika maks 15 dakika içerisinde indiriyor)
türknet tir ointerneti hatırlamıyorum 100 mbs
dimi bence de dostumyazman gerekir ama herkes teknoloji dahisi ya da bilgi sahibi değil bilmeyen insanlarda var bunlarını düşünürekten yazman daha iyi olurdu dostum sonuçta herkes anasının karnında her şeyi bilen biri olarak çıkmıyor dimi dostum.
türk telekomkablonet