İnternetten ilk paramı aldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MUHAF1Z
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hayırlı olsun kardeş. Güle güle harca :)

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
para kazanmaya başladıysan ne mutlu sana küçük bi müktar ama olsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
başladığın zamanın hep üsste tut dönüp bi gün hatırlarsın. :kaybear:

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
well good for u cause i don't need to earn money from the internet cause i have my own business from which i earn.

Üye
5 HİZMET YILI
bence bu yaptıgın işi büyütmeye çalışarak çok daha fazla gelir elde edebilirsin.ayrıca bazı siteler günlük belirli sayıda reklamlara tıklayarak para kazandırıyor.onlara da bi bakmanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bro hayırlı olsun bı araba alırsın fssdffa saka maka afıyet bal seker

Üye
5 HİZMET YILI
İnter
Merhaba arkadaşlar bugün size internetten kazandığım ilk parayı nasıl aldigimi anlatacağım. Fotograflar altta mevcuttur. Hepimiz internetten para kazanmak isteriz kimimiz youtuber olarak kimimiz site kurarak kimimiz oyun eşyaları alıp satarak. Ben eskiden youtube dan para kazanmak isterdim fakat bi türlü yapamazdim bende çoğu kişinin yaptığı gibi videoda paylaştığım şeylerin linklerini kisaltirdim. Çoğunuz şey diyecek "ya işte 1 kişi için 1 kuruş alacağıma yapmam daha iyi" hayır öyle demeyin. Youtube a bir video atın ve linki alta koyun bırakın az izlensin çok izlensiz illaki izlenecektir benim eski youtube kanalımda hile videoları paylaşıyordum genelde 2 tane oyun hilesi paylaşıyordum biri csgo biri unturned. Csgo videom bi tane var di ve link kisaltmayi unutmuştum 50k izlenmisti. Unturned hile videolarim 1-5k arasi izleniyordu ve link tıklanma sayısı 300-400 arasıydı video başı ben bunları hiç uğraşmadan 5dkyi gecmiyecek şekilde paylaşmıştım ve toplam 1000 saat izlenmisti 1 yıl içinde fakat kanalım telif hakları yüzünden kapandı. Uzun lafın kısası internette para kazanmak isteyenlere tavsiyem insanların bilgisiyarlarda aldığı hataları düzelten videolar çekip dosyaların linklerini kısaltmaları. Zaman içinde para kazanabileceklerdir.

NOT: YOUTUBE DA 1 YILDA 20TL KAZANMA SEBEBİM 1 YILDA 5 VİDEO YÜKLEYİP 3 TANESİNE KOYMAMDI

bildiğim bi kaç tane Link kısaltma servisleri: pubiza / pnd tl / tr link/ bit fly /bc vc
Ekli dosyayı görüntüle 48963Ekli dosyayı görüntüle 48964
İnternetten Başka Para kazanacagımız Site Var Mı

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
hayırlı uğurlu olsun kuzum umarım daha iyi yerlere gelirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "12345d, сообщение: 2858846, участник: 272137"]
мое повествование нужно смотреть красиво
[/ QUOTE]
Хорошее испытание для успеха Добика

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kpss çalışıyorum olmazsa burdayım deniyeceğim az çok demeyip bir yerden tutmak lazım

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
kuzum hayırlı olsun umarım daha iyi olur daha güzel yerlere gelirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...